Efter avslöjandet om sexet i Let's Dance – Pernilla Wahlgren släpper ny bomb: "Vi hånglade"

Pernilla Wahlgren i Let's Dance

Pernilla Wahlgren släpper ännu en bomb från sitt tidigare kärleksliv!

Pernilla Wahlgren räds oftast inte att prata öppet om sitt sexliv. Men hon chockade ändå många när hon plötsligt bjöd oss på ett saftigt stycke info om sin tid i Let's Dance, säsongen 2012.

– Jag låg med två när jag var med. Både min danspartner och en konkurrent, sa hon då i Wahlgrens värld.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan
0:44

Efter reklamen: Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

(0:44)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgrens nya avslöjande

Ulf Hasseltorp

Ulf Hasseltorp har haft en ungdomsfling med Pernilla Wahlgren.

Jack Mikrut

Dansaren var Tobias Bader, som vid tillfället var 26. Pernilla, var 44. Konkurrenten var modellen Marcus Schekenberg, som tidigare erkänt att han och Pernilla hade en fling under programmet.

Nu har Pernilla ännu en bomb från det förflutna att bjuda på. I programmet Villa Wahlgren avslöjar 56-åringen att hon har hånglat med kultskådespelaren Ulf Hasseltorp, som är mest känd för den klassiska SVT-serien Den vita stenen.

– Det är ju några år sedan. Det kan säkert vara möjligt, men jag har inget minne av det. Däremot så spelade vi in en kortfilm ihop, jag kommer inte ihåg vad den heter. Det var 1983 eller 1984, någon gång där, säger Ulf till Expressen.

Ulf fortsatte som skådis fram till 1990, innan han sadlade om. Han arbetar numera med naturvård.

– Vi spelade mot varandra på Folkan och så. Hela familjen Wahlgren var ett gäng skådespelare som var aktiva samtidigt, de är rätt duktiga på det, säger Ulf.

Pernillas karriär inom nöjesbranschen är som bekant lika levande som någonsin, med programledarjobbet på Allsång på Skansen som nästa stora äventyr.

Men Ulf tröttnade på konstnärslivet och sökte sig till annat. Det har han aldrig ångrat.

– Jag jobbade inom alla sektorer inom teater och film, men jag har hållit på sedan jag var åtta år. Det gav ingenting längre. Det kan bli så där ibland, när man inte känner för saker och ting, säger Ulf.