Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter fem-profilens stora miss i direktsändning: "Nu får jag sparken"

21 maj, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

TV4-profilen blandade ihop programmen i direktsändning.

Annons
Här är profilerna i "Efter fem"Brand logo
Här är profilerna i "Efter fem"

På fredagskvällen var det final i TV4:s populära program Masked singer.

Den andra upplagan av den svenska versionen av programmet har engagerat miljontals tittare varje fredag sedan säsongspremiären i mars.

Men det är ju inte det enda underhållningsprogram som pågått under våren – även alla svenskars favorit dansprogram Let's Dance har spelat en stor roll under helgerna, och på lördagskvällen är det final där Filip Dikmen och Eric Saade gör upp om glasskon.

De stora finalerna är självfallet något som även snappas upp i flera av TV4:s andra program, så som Efter fem – men det har visat sig att det inte varit helt enkelt att skilja på dem två.

Chocken efter Masked singer-finalen

Vid Masked singer-finalens slut visade det sig att det inte bara vara en, utan två kändisar som gömde sig bakom vinnaren. Spelmannen blev tittarnas favorit – men det var både Marcus och Martinus som charmat tittarna till en vinst.

Annons

De norska artisterna sjöng varannan låt under säsongens gång – vilket har tagits emot med blandade känslor. Medan vissa menar att de absolut förtjänade vinsttiteln är det också många som menar att det var dåligt av TV4 att ta in artister från Norge, samt att de då var stycken.

– Det har varit väldigt skrämmande, speciellt nu när vi kommit tillbaka till Sverige efter att inte ha varit här på jättelänge. Då följer de (fansen reds. anm. ) efter oss, till och med i taxi och sånt när vi ska till studion, Sa Marcus i programmet.

TV4-profilens stora miss i Efter fem

Men innan finalavsnittet sändes tog programledarna upp Masked singer i fredagens Efter fem.

– Ikväll så vankas det ju ett speciellt tv-program. Det är final, i vadå Max?, sa Anna Brolin till Maximilian Artell som svarade:

– Let’s dance.

Ja, som ovan sagt – helt lätt är det ju inte! Och produktionen bröt ihop efter Maximilians felaktiga svar varpå Henrik Alsterdahl inflikade:

– Nej det är imorgon!

– Tack, nu får jag sparken härifrån. Nu är det över. Det är Masked singer i kväll såklart, fortsatte Maximilian skämtsamt.

Troligtvis, och förhoppningsvis (!) får han inte sparken på grund av något sådant, vi alla kan ju säga fel ibland!

Foto: TT, TV4

Annons