Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Efter fem stoppades – TV4s besked väcker starka reaktioner

Efter fem stoppades – TV4s besked väcker starka reaktioner

Nu stormar tittarreaktionerna in.

Här är profilerna i "Efter fem"
0:39

Efter reklamen: Här är profilerna i "Efter fem"

(0:39)

Slå på ljud

Det prisbelönta aktualitetsprogrammet Efter fem har blivit en riktig tittarfavorit. Programmet leds inte sällan med Tilde de Paula Eby i spetsen, som dessutom var med när Efter fem sjösattes, och har blivit lite av dess ansikte utåt. Förutom Tilde leds programmet av Anna Brolin, som får sällskap av Henrik Alsterdal, Axel Pileby och Maximillian Artell.

Men det har ekat tomt ett tag i rutan i tablån...

Chocken i direktsändning

Sommaren i ända har en av programmets stjärnor synts i ett annat populärt sammanhang, nämligen den egna talkshowen Tilde. Det är självklart Tilde de Paula Eby som på fredagskvällarna sänt direkt från vackra Junibacken i Stockholm.

Säsongen har minst sagt bjudit på både det ena och det andra – allt ifrån ett oväntat barnbesked till splittringen av en av våra största musikgrupper.

Ja, Tilde råkade avslöja att en annan tv-profil, Petra Mede, välkomnat sitt andra barn till världen. När hon inför nästa avsnitt skulle presentera Petra, beskrev hon henne som "nybliven mamma"! Som tur är tog Petra det ofrivilliga beskedet med ro.

En annan chock skedde bara för några dagar sedan, när Anders Glennmark, Orup och Niklas Strömstedt gästade soffan. Till Tildes, och många andras, stora besvikelse hade de däremot tråkiga nyheter. Efter hösten lägger den legendariska musikgruppen GES karriären på hyllan.

Orups plötsliga attack mot adelsmannen i direktsändning – avbryter samtalet: "Jävligt elak"

Tittarnas reaktioner

Under hela sommaren har Efter Fem däremot, till skillnad från både programmet Tilde och syskonprogrammet Nyhetsmorgon tagit en paus. Den sista sändningen skedde den 9:e juni, och sedan dess har programmet lyst med sin frånvaro.

Men nu kommer TV4 med glädjande besked för alla Efter fem-tittare där ute – ikväll återvänder gänget till rutan! Under inlägget på Instagram där det meddelas att det vankas säsongspremiär är det inte svårt att lista ut att programmet varit saknat.

"Kommer INTE MISSA!!" Skriver en peppad tittare.

"Jaaaaa, ÄNTLIGEN är Ni tillbaka" Firar en annan.

"Sååå bra att det blir ordning på TV4 igen! Längtar efter Nyhetsmorgon när jag vaknar och inte långt efter! Och Efter fem till middag! Det här blir perfekt - som vanligt!" Skriver en tredje som verkligen längtat.

"Ska bli så kul att Efter fem börjar igen på TV, ser fram emot det" Kommenterar en femte, som säkerligen kommer sitta bänkad.

Niklas Strömstedts chockdrag i direktsändning – orden som får Tilde de Paula att tappa hakan

Foto: Instagram, Skärmdump