Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Efter genombrottet i Millenium – så ser Noomi Rapace ut idag

26 jan, 2019, 10:00 
Ellen Myrgård Lindén
Noomi Rapace Dior Paris
Svenska Noomi Rapace har blivit en riktig världsstjärna. I år är det tio år sedan hon slog igenom i filmen Män som hatar kvinnor och looken är definitivt förändrad.
Annons

I år är det tio år sedan filmatiseringen av Män som hatar kvinnor, baserad på Stieg Larsson Millenium-triologi, hade premiär i Sverige. En film som ju blev skådespelerskan Noomi Rapace, 39, stora genombrott. Efter rollen som hackern Lisbeth Salander har Noomi blivit ett världsnamn och de senaste åren har vi sett henne i filmer som Sherlock Holmes: A game of shadows, Prometheus, Child 44 och Alien: Covenant. År 2011 utmärkte hon sig dessutom i rollen som Leena i Svinalängorna i regi av Pernilla August.

Hittas på front-row

Men den är inte bara inom filmvärlden som Noomi är ett namn att räkna med. Hon har även gjort sig känd som ett riktigt modelejon – och byter ofta klädstil och hårfärg. Nu senast såg vi henne på Diors visning under Paris modevecka och självklart bar hon en brun kostym från en kommande kollektion.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Noomi Rapace Dior
Noomi Rapace gjorde entré på Paris modevecka.

Det mörka håret är färgat i en ljusorange nyans och platåskorna ger henne en hållning med pondus. Dessutom är håret kortklipp i en fräck page. Vad tycker ni om Noomis nya look?

Läs mer

Foto: TT

Annons