Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter hatstormen - Bianca Ingrosso har fått nog: “Alla kärringar kan lägga av nu”

05 jul, 2022, 17:00 
AvElham Mohamed
Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso ryter ifrån när kommentarer om hennes kropp väller in på ett inlägg hon publicerat. Nu går kändisen ut med anledningarna till utseendeförändringen.

Annons
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendetBrand logo
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet

Bianca Ingrosso är en entreprenör som få nog har missat. Hon har flera bolagsengagemang och är även ett återkommande ansikte i flera TV-produktioner. Men nu är stjärnan i blåsväder.

Efter att Bianca publicerat en bild på sig själv på Instagram är det många som reagerat på kändisens utseende. Nu skriver hon om de verkliga anledningarna bakom förändringen.

Inlägget som väcker reaktioner

Under Ingrossos inlägg är det flera som anklagar stjärnan för att ha retuscherat bilden och reaktionerna är starka.

Annons

"Du är redan smal... varför retuscherar du bilder? man väcker falska ideal hos unga tjejer.. och alla som nu säger att det inte är så är dumma. Alla kan se att bilderna är retuscherade", skriver en följare.

"Midjan är redigerad och förminskad. Helt sjukt då hon redan är otroligt smal. Om man jämför med andra bilder så ser man det. Ingen bra förebild alls, opererat ansiktet oxå vilket absolut inte behövdes. Fruktansvärt", skriver en annan.

Bianca Ingrosso har fått nog

På Instagram ger Bianca svar på tal.

"[Jag] ser alla era vidriga kommentarer. Nej, denna bild är EJ RETUSCHERAD i min midja", skriver hon.

Hon skriver även att hon inte mått bra på flera månader och att det dåliga välmåendet i kombination med magsår är anledningen till viktnedgången.

"Så nej detta är möjligtvis dåligt välmående ni ser i min viktnedgång och ingen retuschering. Så alla kärringar kan lägga av nu", skriver hon.

Bianca Ingrossos svar på Instagram.
Biancas bestämda svar till följarna.

Ingrosso har tidigare även varit öppen med att hon kämpar med de spår som sitter kvar efter sin utbrändhet år 2021 och vi hoppas att hon mår bättre snart!

Foto: TT, Instagram

Annons