Efter kärleksdramat – Linns känslosamma ord till danspartern

Efter kärleksdramat – Linns känslosamma ord till danspartern

Linn Hegdal upptäckte en helt ny sida av sin danspartner från Let's Dance nyligen.

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 45?
Slå på ljud

Linn Hegdal är dansaren som svept in i de senaste säsongerna av det omåttligt populära programmet Let's Dance och tagit tittarna med storm. Hon och hennes dansparterners har i regel varit väldigt framgångsrika i programmet. I år vann hon tillsammans med Filip Lamprecht, son till Kristin Kaspersen, men det var inte första gången.

Även 202 blev det en vinst tillsammans med artisten John Lundvik, och 2019 var det en tredjeplats tillsammans med Lance Hedman Graaf, son till Magdalena Graaf och Magnus Hedman.

Vänskapen mellan Linn och Filip är vida omskriven efter det kärleksdrama som utspelade sig bakom kulisserna i tävlingen, vilket slutade med ett uppbrott mellan Filip och hans flickvän Peg Parnevik.

Linn Hegdal och Lance Hedman dansade ihop i 2019 års omgång av Let’s dance.

Men nu visar hon att även vänskapen med Lance Hedman består, efter ett känslosamt inlägg på Instagram.

”Jag fick se honom på sin första spelning igår med hans alldeles egna musik. Helt otroliga låtar och en sån otrolig röst- har inte hört honom sjunga sen dem där tidiga morgnarna i danslokalen för snart tre år sedan!”, skriver hon Linn om sin vän Lance.

”Ville bara skriva att jag blev så himla rörd av att se dig på scen! Och jag är så glad att du är min vän. Och vet inte om jag får säga att jag är stolt över dig, men om jag får så är jag verkligen det! Du är en sån talang- på allt du gör. Hejar sönder på dig, alltid!”, skriver hon.