Efter kärleksryktena med Tareq Taylor – PT-Fias fräcka ord i sändning

27 jan, 2022, 18:01 

PT-Fia blir fnissig när kärleken Tareq Taylor kommer på tal!

Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Det var i slutet av 2021 som det stod klart att Tareq Taylor, 52, hade hittat kärleken på nytt, i träningsprofilen Sofia "PT-Fia" Ståhl. Något som Hänt avslöjade.

Detta efter att Tareq bekräftat för Aftonbladet att han skilt sig från frun Stina, efter 25 år tillsammans.

Varken Tareq eller Sofia har ännu bekräftat att de är ett par, men däremot har träningsprofilen öppnat upp om kärleken på sin Facebook.

"Det är mycket pirr inblandat när jag kommer i kontakt med framtiden. Både jobbmässigt och i ja, en man som kommit in i mitt liv. Vilken dagbok detta blev. Hej hej! Jag är kär. En detalj jag kanske inte nämnt för er innan…”, skrev hon på Facebook i slutet av oktober.

Efter kärleksryktena med Tareq Taylor – PT-Fias fräcka ord i sändning

På torsdagen gästade Sofia P4 Extra med Titti Schultz. I intervju berättade hon bland annat om den fräcka tatueringen hon har på sin arm.

Annons

Tatueringen lyder "Tillit, kåtslag och lek" och Sofia förklarar att hon lade till ordet kåtslag lite spontant strax innan hon tatuerade sig, eftersom det är ett av hennes "budord" genom livet.

När Titti väl frågar om kärleken så blir Sofia fnissig och förtegen.

– Jag råkar ju veta vem du har träffat och han är alldeles underbar så jag är glad för din skull, utbrister programledaren.

– Jag har inga kommenterer, säger Sofia då.

– Han var ju också lysande som julvärd, tillägger Titti.

Annons