Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter kärleksryktet mellan Filip och Linn i Let’s Dance – det hände egentligen: ”Chock”

29 mar, 2023, 18:30 

Peg Parneviks egna ord om uppbrottet från Filip Lamprecht.

Annons

Modellen Filip Lamprecht och dansproffset Linn Hegdal gjorde stor succé när de dansade tillsammans i Let's Dance 2021. Framgångarna var så stora att de till slut gick hela vägen och tog hem glasskon.

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

De stora tittarfavoriterna umgicks även mycket privat. Det ledde till att kärleksrykten uppstod, trots att de flera gånger betonade att det bara handlade om ren och skär vänskap.

Kärleksryktet förstärktes när Filip och dåvarande flickvännen Peg Parnevik gjorde slut. Samtidigt tvingades Peg utstå både hat och hot på sociala medier.

Annons
Linn Hegdal och Filip Lamprecht i Let's Dance 2021
Linn Hegdal och Filip Lamprecht tog hem hela Let's Dance när de dansade tillsammans 2021.

Pegs ord om uppbrottet från Filip

I podcasten ”Brottarbröder” berättar nu Peg Parnevik om det tuffa uppbrottet från Filip Lamprecht, att han gjorde slut på sms när hon var i USA och att hon inte riktigt vet varför det egentligen tog slut.

– Ja, det var bara ”you're out”. Det var en chock, jag kom hem och han hade flyttat ut, säger Peg Parnevik i podcasten.

– Det gick från att ”jag älskar dig, det kommer bli så bra, efter det här kommer allting lösa sig” till ”vi borde göra slut”.

Annons
Peg Parnevik
I podcasten Brottarbröder berättar Peg Parnevik om hur det tog slut med Filip Lamprecht.

Peg Parnevik rasande på TV4

Kärleksryktet mellan Filip och Linn uppstod tidigt i tävlingen, något som påverkade Peg negativt. När produktionen drog skämt i programmet om ryktena röt hon ifrån i sin podcast Pillowtalk.

Annons

– Jag tycker inte om Let’s Dance. Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår, sa Peg Parnevik.

Kärlekssagan tog slut redan innan Let's Dance var över, men både Peg och Filip valde att ligga lågt med att bekräfta uppbrottet.

– Vi hade sagt att vi kommer inte gå ut med något uttalande. Vi har inget krav på oss att vi behöver berätta för alla att ”nu har vi gjort slut så ni vet om det”. Utan vi måste kunna göra vår grej och sedan kommer det ut när det kommer ut.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik
Filip Lamprecht och Peg Parnevik.

Foto: TT

Annons