Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter kritiken – tv-profilens sanning om produktionen bakom Masked singer

02 jun, 2022, 04:00 
AvIndra Nordemar

Så ligger det egentligen till.

Annons
Här är alla masker som tävlar i ”Masked singer” 2022!Brand logo
Här är alla masker som tävlar i ”Masked singer” 2022!

Masked singer är ett av TV4:s populäraste program, om inte det populäraste. I fjol hade premiären hela två miljon tittare – samma för säsongsavslutning i år!

Uppenbarligen engagerar gissningsleken. Men det har också varit en fråga om panelen som består av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöf, Felix Herngren och Nour el Refai – är de verkligen helt ovetandes om vilka som döljer sig bakom maskerna?

Masked singer-profilen erkänner

Det är i Nours podcast "Poddelipodd" som hon har med sin make Henrik Schyffert, som hon berättar hur det faktiskt är att vara en del av panelen:

– Jag tycker att det är så jävla kul att vara där, och nu när hemligheten är ute att jag inte har gissat rätt på en enda jävel.. ni ska veta att det är jävligt svårt när man sitter där!.

Annons

Ja, det visade ju sig att det var norska tvillingarna Marcus & Martinus som tog hem segern. Den enda som gissade rätt, i sista sekund, var Pernilla Wahlgren. Nour däremot – hade inte ett enda rätt.

– Vi är inte en jury, vi är en panel. Det är jättesvårt, folk är såhär "hur kunde du inte?". Men jag vet jag vet, när man sitter hemma sen och får alla ledtrådar väldigt tydligt så är det mycket lättare, säger hon och fortätter:

– Jag skulle säga att jag har haft bra gissningar, men mitt problem är att jag har svårt att släppa. Jag snöar in på ett spår. Jag tänker att det är ju den här personen och så bara tolkar jag in allting till min fördel.

Foto: TT

Annons