Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter mångåriga succén – nu försvinner populära programmet från rutan

16 sep, 2022, 16:00 

Nu avslöjar TV4 hur framtiden för Fångarna på fortet ser ut.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

I september 1990 hade det spännande och fartfyllda programmet Fångarna på fortet premiär i TV4.

Programmet, som går ut på att kändisar tävlar i olika moment för att vinna olika nycklar, har blivit en stor succé genom åren och är idag, 32 år senare, fortfarande en favorit hos många.

Det tv-sända äventyret utspelar sig på Fort Boyard utanför Frankrikes atlantkust, och under åren har flera olika kända profiler lett programmet. Men sedan flera år tillbaka är det skidlegendaren Gunde Svan och rutinerade programledaren Agneta Sjödin som styr skutan.

Programledarduon Gunde Svan och Agneta Sjödin gör succé varje år!

Populära programmet försvinner från tv-rutan

Årets säsong av programmet har bjudit på spänning, skratt och underhållning i vanlig ordning – men nu börjar äventyret lida mot sitt slut.

Annons

De två lagen som tävlar mot varandra ikväll är givetvis taggade till tårna. I första laget ser vi Daniel Norberg, Hampus Hedström och Mikaela Laurén, och i andra laget ser vi Maria Montazami, Henok Goitom, Sanna Guidetti.

Och nu kommer det tyvärr tråkiga nyheter till tv-tittarna som älskar programmet. Faktum är att kvällens avsnitt nämligen är det allra sista avsnittet av Fångarna på fortet – åtminstone för i år.

Äventyret utspelar sig på Fort Boyard.

Då kommer Fångarna på fortet tillbaka

Men lyckligtvis har TV4 inga planer på att lägga ner programmet – så vi kan vänta oss fler spännande säsonger i framtiden!

Det kommer dock dröja några månader.

Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, avslöjar nämligen för Nöjeslivet att nästa säsong kommer börja sändas i början av nästa år.

Vi längtar tills dess!

Säsongens sista avsnitt av Fångarna på fortet sänds klockan 20.00 i TV4.

Annons