Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Efter mötet med Chris i Skavlan – Adele oigenkännlig

07 aug, 2020, 10:00 
AvMalin Ny
Sångerskan Adele har genomgått en totalomvandling sedan mötet med Chris i Skavlan.
Artisten Adele har genomgått en total förvandling sedan mötet med prinsessan Madeleine och Chris O'Neill i Skavlan år 2015.
Annons

Den brittiska sångerskan Adele slog igenom över hela världen för tio år sedan med hitlåten Someone like you. För fem år sedan syntes hon även i det nu legendariska avsnittet av Skavlan tillsammans med prinsessan Madeleine och Chris O’Neill där hon pratade om karriären och om sin uppväxt i Tottenham, Storbritannien.

Har genomgått en totalomvandling

De senaste månaderna har sångerskan dock hållit en låg profil och hållit sig ifrån rampljuset. De senaste åren har även varit tuffa privat för artisten då hon skilde sig från dåvarande maken Simon Konecki förra våren. Paret har sonen Angelo, 7, tillsammans och var ett par i över åtta år.

Annons

I samband med uppbrottet har Adele genomgått en totalomvandling. Bland annat har hon fått en helt ny vardag som ensamstående mamma, börjat träna regelbundet och slutat dricka alkohol.

Chockar fansen

På sitt Instagram-konto har hon nu delat med sig av bild på sig själv framför en tavla som föreställer sångerskan Beyoncé, men det som har chockat miljontals fans är att Adele är helt oigenkännlig. Bland annat har hon skaffat sig en helt ny frisyr än den vi är vana att se henne i, långa lockar, och håret är också betydligt ljusare än tidigare.

Foto: TT

Annons