Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter Paolo Robertos svek – Elin Härkönen lämnad av nye pojkvännen

15 mar, 2022, 14:00 
Elin Härkönen och Paolo Roberto
Elin Härkönen har varit med om en ny uppslitande separation.
Annons
5 saker om Elin Härkönen som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Elin Härkönen som du kanske inte visste

Elin Härkönen och hennes relation med Paolo Roberto blev plötsligt ett av Sveriges mest omdiskuterade kärleksförhållanden.

Elins ex-pojkvän är numera en utskälld och enormt ifrågasatt man. Allt sedan den där natten då han greps av polisen under en razzia och därefter själv gick ut i TV4 och erkände att han köpt sex.

Elin Härkönen lämnad av pojkvännen

Hela Sverige led med Elin. Och vi gladdes alla med henne när hon fann kärleken igen med boxaren Anthony Yigit.

Det var under inspelningarna av TV4-programmet "Elitstyrkans hemligheter" som det nykära paret träffades. Till en början hade de en vänskapsrelation, men till slut gick inte gnistan längre att förneka.

– Vi har en magisk kemi och alla runtomkring oss såg att det var mer än vänskap innan vi själva förstod det. Men till slut gick det inte att blunda för, har Elin berättat för Expressen.

Annons

Men nu har kärleken stött på patrull. Anthony har nämligen behövt resa till USA för att satsa på boxningskarriären.

– Det har varit väldigt känslosamma dagar. Planen var egentligen att jag skulle följa med först, men sen blev det inte riktigt så för hans manager ville att han ska fokusera helhjärtat på boxningen, säger Elin till Expressen.

– Jag ska stanna hemma, han är där, och sen är planen att jag kommer till första matchen. Nu får vi ha distansförhållande.

Men det är inget som skrämmer Elin överdrivet mycket, även om hon självklart kommer att sakna Anthony.

– Det blir en väldig kontrast från att vara med varandra varje dag, till att inte ses alls. Vi är båda tävlingsmänniskor och tycker om utmaningar. Vi är så säkra på vår kärlek. Ingen av oss är orolig. Det kommer nog bara stärka oss, säger hon.

Annons