Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter skilsmässan från H&M-arvingen! Clara Hallencreutz väntar barn med Fares Fares

05 apr, 2019, 14:54 
Ellen Myrgård Lindén
fares fares clara hallencreutz
Från H&M till Hollywood. Konstnären Clara Hallencreutz var tidigare gift med H&M-arvingen Nils Tham. Men nu har hon hittat kärleken i skådespelaren Fares Fares – och de väntar barn!
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Babylycka i den kungliga vänkretsen! Konstnären Clara Hallencreutz, 33, som tidigare var gift med H&M-arvingen Nils Tham, väntar barn tillsammans med hollywoodskådespelaren Fares Fares, 45. Det avslöjar nu den blivande modern på Instagram.

Halvvägs in i graviditeten

”Det är inte bara choklad i den här magen… jag kan knappt vänta till vi får träffa dig! Halvvägs där! skriver hon där.

Fares Fares medverkade nyligen i en stor intervju i tidningen Café. Och i den blev Clara ombedd att berätta lite om sin pojkvän.

– Fares är ett extremt verksamt må bra-piller. Vad vi än gör och var vi än är så får han en att känna sig så förbaskat lycklig – ett helt klart beroendeframkallande piller som man omöjligt kan leva utan, säger hon i intervjun.

Clara och Nils Tham skilde sig i slutet av 2017 – strax innan hon blev tillsammans med Fares Fares. Nils nya flickvän är, även hon, ett känt namn. Han har nämligen kärat ner sig i skådespelaren Felice Jankell, dotter till Thorsten Flinck och Annika Jankell.

Läs mer

Foto: TT

Annons