Efter skilsmässan från H&M-arvingen! Clara Hallencreutz väntar barn med Fares Fares

fares fares clara hallencreutz

Från H&M till Hollywood. Konstnären Clara Hallencreutz var tidigare gift med H&M-arvingen Nils Tham. Men nu har hon hittat kärleken i skådespelaren Fares Fares – och de väntar barn!

Babylycka i den kungliga vänkretsen! Konstnären Clara Hallencreutz, 33, som tidigare var gift med H&M-arvingen Nils Tham, väntar barn tillsammans med hollywoodskådespelaren Fares Fares, 45. Det avslöjar nu den blivande modern på Instagram.

Halvvägs in i graviditeten

”Det är inte bara choklad i den här magen… jag kan knappt vänta till vi får träffa dig! Halvvägs där! skriver hon där.

Fares Fares medverkade nyligen i en stor intervju i tidningen Café. Och i den blev Clara ombedd att berätta lite om sin pojkvän.

– Fares är ett extremt verksamt må bra-piller. Vad vi än gör och var vi än är så får han en att känna sig så förbaskat lycklig – ett helt klart beroendeframkallande piller som man omöjligt kan leva utan, säger hon i intervjun.

Clara och Nils Tham skilde sig i slutet av 2017 – strax innan hon blev tillsammans med Fares Fares. Nils nya flickvän är, även hon, ett känt namn. Han har nämligen kärat ner sig i skådespelaren Felice Jankell, dotter till Thorsten Flinck och Annika Jankell.

Läs mer

Clara Hallencreutz om kärleken till Fares Fares

Felice Jankell är Nils Thams nya flickvän!

Vilken kyss! Nu är Lussan och Gustav äntligen gifta

Foto: TT