Efter skilsmässan med Martin Stenmark - Hanna Hedlund bekräftar kärleken: "Pirr i magen"

13 maj, 2023, 17:00 
AvFelicia Plåt
Hanna Hedlund
Hanna Hedlund är aktuell med den nya singeln "Redo nu". Foto: TT

Hanna Hedlund bekräftar romansryktena!

Annons

Den var 2021 som vi fick det tråkiga beskedet att artisterna Hanna Hedlund och Martin Stenmark val att gå skilda vägar. Efter 25 år som gifta valde de att separera.

5 saker du kanske inte visste om Hanna Hedlund
5 saker du kanske inte visste om Hanna Hedlund

Nya låten handlar om skilsmässan

Ex-makarna gick ut på Instagram och berättade om uppbrottet och menar att de fortfarande kommer stötta varandra och att de kommer fokusera på barnen i första hand.

Hanna Hedlund gästade nyligen Nyhetsmorgon där hon framförde sin nya singel "Redo nu". Låten handla om skilsmässan och hur man får kämpa efter att man lämnat sin relation bakom sig.

– Låten handlar om den sorgen. Som man måste ta sig igenom. Tugga sig igenom. Sedan kommer man ut på andra sidan. Om man vill, säger Hanna i Nyhetsmorgon.

Men nu nästan två år senare bekräftar Hanna i ett annat program att hon har börjat träffa någon.

Annons

"Pirr i magen"

I Gry Forsell med vänner på Mix Megapol bekräftar hon romansryktena och berättar lite mer om den nya killen som hon träffar.

– Det är härligt att ha lite pirr i magen och känna sig som 25 igen, säger hon i programmet.

Hon berättar även att de träffades på ett lite speciellt sätt, nämligen under hennes jobb när hon var ute på turné. Hanna avslöjar även att killen inte är från Stockholm så de har ett distansförhållande och att de har verkligen lärt känna varandra. Men mycket mer vill hon inte avslöja och är sparsam på detaljerna.

– Det är jättekul, han kommer upp i helgen och jag är jätteglad för det. Om du lyssnar så vet du att jag är jätteglad för det, säger hon i radioprogrammet.

Annons