Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Biancas trauma med Philippe – avslöjar kroppsdetaljen som förändrade allt

11 maj, 2023, 09:30 
AvFelicia Plåt
Bianca och Phillipe
Bianca och Phillipe har varit av och på under flera år. Foto: TT

Bianca avslöjar hennes udda sätt att släppa exet.

Annons

Bianca Ingrosso har alltid många boller i luften. Hon är både programledare för sin hyllade talksshow, "BIANCA", och har startat upp flera framgångsrika varumärken.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Exempelvis har det gått väldigt bra för hennes sminkmärke Caia Cosmetics. Och Bianca har blivit en riktig sminkguru för många fans och följare. På torsdag släpps även en ny dokumentär om Bianca och hennes väg till toppen, "Imperiet Bianca".

Det omtalade av och på förhållandet

Det är inte konstigt att hon syns flitigt i media, men en anledning till flera rubriker är även hennes av och på förhållande med sitt ex Phillipe Cohen. Paret dejtade av och på i flera år och har gjort slut åtta gånger. Men under hösten 2022 meddelade Bianca att paret gått skilda vägar för sista gången.

Annons

Nu många månader senare verkar Bianca ha gått vidare från den gamla pojkvännen. Och i en intervju med Amelia berättar hon om sitt nya dejting-liv.

– Tidigare kände jag: ”Nä men Gud, jag orkar inte fixa mig och gå på någon dejt med någon jäkla tjomme, som jag inte vet om det blir något med. Ska han ta min tid? Nej, nej.” Nu tänker jag mer: ”Kul! Är det en dålig dejt, så blir det en bra historia sedan", säger Bianca i intervjun.

Magisk massage

I intervjun berättar hon även att uppbrottet gjort så att hon känner sig som en ny person. Och avskedet från Phillipe har gjort henne "lättare". Men det verkar vara en lite udda grej som har gjort att hon kunde släppa exet.

Hon berättar att det var hennes spådam som hjälpte henne. Och att det var en speciell massage som gjorde att "traumat" efter exet försvann.

– Det är tack vare min spådam Marie. Hon har masserat ut trauman ur mig, vet du. Mina trauman satt i höfterna. Mitt ex Philippe satt i min höft. Han vet inte om det, men herrejävlar vad hårt han satt. Hela benet skakade under healingen. Upplevelsen när han åkte ur min höft var helt sjuk. Efteråt flög jag därifrån, säger hon till Amelia.

Annons