Bilderna visar: Madeleines och barnbarnens verkliga relation med Eva O’Neill

10 maj, 2023, 13:30 

Eva O'Neill håller ofta låg profil – men ibland gör hon ett undantag.

Annons

Mystiken kring Eva O'Neill är så enorm att man ibland undrar om hon verkligen existerar. Likt en seriefigur är både hennes ålder och bakgrund oklar, även om orten Karlovy Vary i Tjeckien pekats ut som trolig födelseplats.

7 saker du inte visste om Eva O'Neill
7 saker du inte visste om Eva O'Neill

Trots att hon beskrivs som ett riktigt societetslejon, med kontakter i både den svenska och brittiska kungavärlden, så tycks hon förbli en ständig gåta – helt omöjlig att knäcka.

Kameraskyggheten verkar dessutom gått i arv. Sonen Chris O'Neill är, likt Eva, väldigt mån om sitt privatliv och duckar mer än gärna det kungliga strålkastarljuset när han väl syns i kungliga sammanhang.

Annons
Eva O'Neill
Eva O'Neill gillar att hålla sig borta från det kungliga rampljuset.
Recept.se Nyhetsbrev

Så är Eva O'Neill privat

Samtidigt är Eva O'Neill ett societetslejon och ett societetsproffs. Bara för att hon ogillar kamerablixtar, betyder det inte att hon är en människa med rädsla för det sociala samspelet.

Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall beskriver henne som ”fantastiskt social, bildad, intelligent, charmig och oerhört artig”.

– De få gånger jag har träffat henne har Eva O’Neill alltid haft ett leende och socialt proffsig, säger Johan T Lindwall.

Eva O'Neill
Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall beskriver Eva O'Neill som bildad, intelligent och fantastiskt social.
Annons

Relationen till barnbarnen och Madeleine

Ja, Eva O'Neill är helt enkelt väldigt mån om sitt privatliv. Det man däremot vet är att hon har en fin relation till sina barnbarn: prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas.

Hon har även en fin relation till den svenska kungafamiljen. För några somrar sedan befann hon sig på Solliden, tillsammans med kungafamiljen, och njöt av Ölands natursköna landskap.

I ett klipp sågs även Eva och barnbarnen avnjuta en heldag på den populära sommarön. Dagen verkade fylld med kärlek, lek och bus, och det var även tydligt att Eva och prinsessan Madeleine trivdes i varandras sällskap.

Annons

Foto: TT/Instagram

Annons