Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter skilsmässan – så blev livet för Martin Stenmarcks och Hanna Hedlunds dotter

17 apr, 2022, 10:00 
Lars Johansson
Föräldrarna Martin Stenmarck och Hanna Hedlund skilde sig.
Men för dottern Ida går karrirären som på räls – och äpplet faller inte långt från trädet.
"Tusen tack", skriver hennes mamma på Instagram efter en lyckad spelning.
Annons
Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

Det slog ned som en bomb i nöjes-Sverige när Martin Stenmarck och Hanna Hedlund ifjol, efter 23 år tillsammans, meddelade att de skulle gå skilda vägar.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev de båda på Instagram.

Martin Stenmarcks ord om skilsmässan från Hanna Hedlund

Martin Stenmarck har berättat att han fortfarande är god vän med sin exfru. I podcasten ”Bathinas skilda möten” sa sångaren angående att separera utan bråk:

Annons

– Nu borde kanske vi sitta här båda två, man tycker väl olika så klart. Men jag tycker tid. Och det viktigaste är alltid barnen, 100 procent. Allt annat skit och vad det nu är får man... barnen först. Se till att de har det bra, det tycker jag vi har varit superduktiga på. Löst det på ett bra sätt, säger han och fortsätter:

– Det tror jag är viktigt så att man inte har någon ångest över den situationen och det är jag superglad över, att jag känner mig så otroligt trygg med att ungarna är med Hanna.

Dottern Ida Hedlund Stenmarck succé i tv-rutan

Ungarna ja.

Äldsta dottern Ida Hedlund Stenmarck, 18, har gått i föräldrarnas fotspår och redan hunnit göra succé.

Ni har säkert sett henne som Selma i Discovery +:s "Udda veckor", ett relationsdrama som redan efter premiärhelgen låg på listan över bolagets mest tittade program. Och fiktionen kopierar verkligheten. I serien har Linus Wahlgrens och Christine Meltzers roller precis skilt sig.

Annons

Men givetvis stannar det inte där för Ida Hedlund Stenmarck. Multibegåvade föräldrar tenderar att ge multibegåvade barn.

Ida Hedlund Stenmarck i tv-serien Udda veckor.

Ida Hedlund Stenmarck har även ett band i cv:t, Paraply. På gruppens Instagram har de delat med sig av bilder från en rad uppträdanden. Sångerskan? Kändisdottern givetvis.

”Tusen tack för spelningen, ni är grymma!!!!!” har Lina Hedlund skrivit på deras konto.

Först ut i familjen Stenmarck Hedlund när det gällde "Let's dance"?

Ida Hedlund Stenmarck – tävlat i "Let's dance" och har band

Ni behöver inte gissa.

År 2016 tävlade Ida Hedlund Stenmarck i juniorversionen av TV4:s succéprogram.Showen leddes då av Marie Serneholt och Morgan Alling. Dock räckte det inte hela vägen för kändisdottern som slutade tvåa.

Förutom att gå i mammas och pappas fotspår har Ida Hedlund Stenmarck också hunnit med att övningsköra.

Och som i ett trollslag är man här! Man ska övningsköra med sitt barn!?! Nuuuu kör vi”, har Hanna Hedlund skrivit i ett Instagram-inlägg.

Charlotte Perrelli responderade: ”Visst känns det overkligt?!?”, följt utav en hjärtemoji.

Förutom Ida har Martin Stenmarck och Hanna Hedlund även barnen Love och Saga.

Foto: TT

Annons