Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter succén i Venedig – nu vill Noomi Rapace skiljas

20 sep, 2010, 14:09 
Agneta Nisbeth
Annons
ola-noomi-rapace

Under filmfestivalen i Venedig för ett par veckor sedan såg paret lyckliga ut.
Under filmfestivalen i Venedig för ett par veckor sedan såg paret lyckliga ut.

Äktenskapet är över.

Nu går skådespelarna Ola och Noomi Rapace skilda vägar.

För bara några veckor sedan kysstes de öppet på röda mattan under Venedigs filmfestival. Men nu är kärleken slut. Den stormiga relationen mellan makarna Ola och Noomi Rapace är över.

Stormat rejält

Ola och Noomi möttes för tio år sedan. Redan från var kärleken både stark och omtumlande. Ola har sagt att det var kärlek från första ögonkastet. Efter det första mötet följde några lyckliga år, och 2003 fick de sonen Lev tillsammans, men sedan började äktenskapet storma rejält.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Ola och Noomi Rapace på röda mattan i Venedig.
Ola och Noomi Rapace på röda mattan i Venedig.

Hittade kokain

För tre år sedan, 2007, var Ola inte ens säker på om de fortfarande var tillsammans eller ej. Året därpå, 2008, greps Ola, påverkad, i en bil tillsammans med en kvinnlig skådespelerska utanför en av Stureplans klubbar. I hans ficka hittade polisen kokain. I förhör berättar Ola om hans och Noomis äktenskapsproblem. Men det senaste året har makarna Rapace åter gått sida vid sida.

Kysstes öppet under filmfestivalen i Venedig.
Kysstes öppet under filmfestivalen i Venedig.

Kysstes öppet

Annons

På Venedigs filmfestival för bara tre veckor sedan, syntes de hand i hand. Vid några tillfällen kysstes de öppet. Och när Ola fick frågan vad han skulle göra om Noomi fick en karriär utomlands svarade han utan att tveka:

– Jag följer henne vartsomhelst.

Skilsmässoansökan

Så blev inte fallet. I förra veckan lämnade Noomi in sin skilsmässoansökan, dock ännu inte undertecknad av maken Ola, till Stockholms tingsrätt – kärlekssagan om makarna Rapace är slut.

Av Johanna Lejon
Foto: All Over Press

Annons