Efter Tio med Malou von Sivers stoppas – tittarna rasar

Malou von Sivers

Efter Tio med Malou von Sivers stoppas från att spelas in – nu rasar tv-tittarna.
Slå på ljud

Malou von Sivers med programmet "Malou efter tio" har blivit en självklar del av många svenskars förmiddagar.

I 15 år har programmet sänts vardagar just med start klockan 10. I januari 2017 valde TV4 att förlänga programmets sändningstid från en till två timmar, eftersom tittarna inte kunde få nog.

Malou von Sivers stoppar Efter Tio

Men nu har redaktionen ett tråkigt besked att ge. Detta kan man läsa på Efter tios officiella Facebook-sida.

"Hej på er fantastiska tittare! Först och främst vill vi från Malou Efter tio tacka er så mycket för att ni är med och tittar, kommenterar och tycker till om programmet. För det andra vill vi meddela att vi har reprisvecka denna vecka. Detta för att ladda batterierna, boka in spännande gäster och skapa nya teman för kommande veckor. Vi är tillbaka måndagen den 15 november klockan 10:00 precis som vanligt! Tills dess önskar vi er en härlig vecka", skriver redaktionen i inlägget.

Det här har inte fallit i god jord hos tittarna. I kommentarsfältet hittar vi gott om arga kommentarer från folk som uppenbarligen sett fram emot färska avsnitt.

Tittarna rasar mot beslutet: "Lägg ner skiten – blir verkligen trött"

"Lägg ner skiten. Så trött på detta program. Tur att det finns andra kanaler", skriver en användare.

"Blev just irriterad när jag såg dagens program vara repris! Tröttnat på och tråkigt med alla dessa repriser. säsongen började väl nyss vilken varit efterlängtad efter reprissäsong innan. Går mer repriser än nytt innehåll känns det som, i överlag gällande kanalen och flera program", skriver en annan.

"Man blir verkligen trött på repriser", skriver en tredje.

"Väldigt ofta repriser så trött på det. Skicka något annat. TV4 skickar ofta repriser i andra program. Billigt", skriver en fjärde.

"Det har varit bara repriser länge nu. Har slutat titta. Helt värdelösa avsnitt. Håller med", skriver en femte.

Teamet bakom programmet har svarat på en av de kritiska kommentarerna.

"Den här veckan behöver vi ladda batterierna, boka in spännande gäster och skapa nya teman för kommande veckor. Vi är tillbaka som vanligt nästa vecka igen", skriver man.