Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter tragiken – här döljer Bonusfamiljen-stjärnan Vera Vitali sorgen

01 dec, 2022, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-8910732?imageId=8910732&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Ibraheem Alsalman

Det har varit ett par tuffa månader för skådespelerskan.

Annons
Kungafamiljens glammiga galakväll på slottet – Sofia stråladeBrand logo
Kungafamiljens glammiga galakväll på slottet – Sofia strålade

Modellen och skådespelerskan Vera Vitali har haft en framgångsrik karriär. I början var det mest som en bisyssla – en hobby, för att sedan utvecklas till en hjärtefråga och något hon brinner för.

Ja, Vera Vitali har gjort mängder med roller och nu är det dags för henne att spela "Lisa" i den nya Bonusfamiljen-filmen tillsammans med Erik "Jerka" Johansson, som spelar Patrik.

Det är en film som regisseras av Felix Herngren. En spin-off av succéserien helt enkelt.

– Lisa har kanske varit en ”people pleaser”. Karaktären lever i en bonusfamilj med en massa barn. Det är klart att hon vill att det ska fungera. Det är en stress. Föräldrarna lever med varandra och barnen får haka på. Jag kan förstå de som överkompenserar och gullar för att det ska gå smidigt. Ibland blir det fel för Lisa, men hon har aldrig ont uppsåt. Det krockar med Patriks hjärna, som är pragmatisk och vill ha struktur, säger Vera Vitali i en lång intervju med Femina.

Annons

Efter tragiken – här döljer Bonusfamiljen-stjärnan Vera Viali sorgen

Men det har inte alltid varit guld och gröna skogar. I sommar drabbades skådespelerskan av en tragedi när hennes pappa, legendaren, Leon Vitali, gick bort 74 år gammal.

Leon Vitali fick stora genombrott i Kubricks ”Barry Lyndon” där han spelade Lord Bullingdon, svärson till Ryan O'Neals titelkaraktär.

Vera Vitali är en hemlig person av sig på det sättet. Det är väldigt sällan hon delar med sig av det privata livet. Under premiärkvällen för Bonusfamiljen-filmen var hon på plats på röda mattan tillsammans med Erik "Jerka" Johansson.

Hon döljde såklart sorgen efter pappas bortgång men såklart finns han i hennes tankar.

Pappa Leon Vitali var gift med den svenska kostymdesignern Kersti Vitali och är far alltså till skådespelerskan Vera Vitali och regissören Max Vitali.

Annons