Efter tuffa skilsmässan – kändiskvinnans utspel mot Björn Ulvaeus nya kärlek

16 feb, 2023, 18:02 

Nu väljer poddprofilen att uttala sig om Björn Ulvaeus relation.

Annons

I februari förra året meddelade ABBA-stjärnan Björn Ulvaeus att han och hustrun Lena Ulvaeus går skilda vägar. De gifte sig 1981 och fick döttrarna Anna och Emma ihop.

ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

– Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans, sa paret i ett gemensamt uttalande.

Bara några dagar innan Björn och Lena blev ett par hade den berömda artisten separerat från ABBA-kollegan Agnetha Fältskog.

– Vi blev verkligen blixtkära. Så konstigt att man är ungkarl i en vecka och sedan bara trillar dit direkt. Men det måste ju ha varit rätt eftersom vi fortfarande är lyckligt gifta efter så många år, sa Björn Ulvaeus till DN 2020.

Annons
Lena Ulvaeus och Björn Ulvaeus
Björn Ulvaeus och Lena Ulvaeus gick skilda vägar efter 41 år som gifta.

Björn Ulvaeus dök upp med nya flickvännen Christina

Efter äktenskapet med Lena Ulvaeus har Björn funnit kärleken igen. I juli förra året, i samband med premiären av Pippi på Cirkus, dök han upp med en ny kvinna vid sin sida.

För Hänt bekräftade Björn att kvinnan som fångat hans hjärta hette Christina Sas.

– Det här är min partner Christina. Vi dejtade ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, sa artisten.

Björn Ulvaeus och Christina Sas på premiären av Pippi på Cirkus
Björn Ulvaeus och Christina Sas på premiären av Pippi på Cirkus.

Björns kärleksresa med Christina

Sedan dess har kärleken rullat på av bara farten. För några månader sedan tog han dessutom med Christina till en plats som ligger honom extra varmt om hjärtat.

Annons

– Det är jättebra. Jag är väldigt glad och lycklig, vi har ganska nyligen varit på semester på Kreta ihop, berättade han för Aftonbladet.

Poddprofilens utspel

För två år sedan köpte ABBA-Björns bolag Pop house upp poddföretaget Perfect Day, som bland annat har Bianca Meyers och Jonathan Unges podd Unge Meyers lidande i sitt stall.

Och nu har även Bianca Meyer valt att uttala sig om Björn Ulvaeus relation. I en intervju med Expressen får hon frågan om hon har något relationstips till ABBA-stjärnan, varpå hon svarar:

– Om han dumpar henne, så får han höra av sig till mig! Och tack för lönen!

Björn Ulvaeus
Björn Ulvaeus.

Foto: TT

Annons
Annons