Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter tystnaden: Björn Ulvaeus nya bild väcker frågor om kärleken Christina Sas

16 feb, 2024, 07:00 
ABBA-stjärnan Björn Ulvaeus delar ett besked som väcker frågor om framtiden med kärleken Christina Sas – snart vet vi.
Annons

Det var mitt i sommaren för snart två år sedan som ABBA-stjärnan Björn Ulvaeus stolt visade upp sin nya kärlek Christina Sas. Det hade gått fem månader sedan han och ex-hustrun Lena Ulvaeus meddelade att de valt att gå skilda vägar, och nu hade han hittat lyckan på nytt.

På sistone har det varit tyst kring det nyförälskade paret – men Björns ord kan avslöja ett och annat om framtiden...

5 saker du inte visste om Björn UlvaeusBrand logo
5 saker du inte visste om Björn Ulvaeus

Björn Ulvaeus och ex-frun Lenas miljonaffär – så mycket såldes villan för

Efter skilsmässan flyttade Björn från den lyxvilla på Djursholm han bott i med Lena, och köpte en våning på Villagatan i Stockholm. Det är utan tvekan en av stans mest exklusiva och eftertraktade adresser, och Björn sparade inte på krutet.

Annons
Björn Ulvaeus, Christina Sas Vimmel på premiären av musikalen A Chorus Line på Kulturhuset Stadsteatern,
Björn och Christina är så lyckliga ihop!Karin Törnblom/TT

Lägenheten är värderad till drygt 43 miljoner kronor, och är 252 kvadratmeter stor. Där bor han ihop med nya kärleken Christina Sas.

Den tidigare villan ligger på en halvö i Djursholm, och köptes av ex-makarna 1995. Där bodde de fram till skilsmässan, och Lena bodde kvar ensam när Björn flyttade ut och ihop med Christina. Då berättade Lena att det var oklart hur de skulle göra med huset.

Men i somras såldes huset tillslut för en hisnande summa. Expressen rapporterade att slutpriset blev 248 miljoner kronor, och att det är det näst högsta summan för en bostad i Djursholm någonsin.

Flygfoto över Björn Ulvaeus villa Vågaskär i Djursholm, Danderyd
Här bodde Björn och Lena i nästan 30 år.Alex Ljungdahl/Expressen/TT
Annons

Frågetecknet kring Christina Sas och Björn Ulvaeus – snart vet vi

Christina och Björn lever alltså ett trivsamt liv, som de gärna håller utanför rampljuset. Björn använder sociala medier flitigt, men visar aldrig upp sin andra hälft.

Undantaget är de gånger vi ser paret ute i vimlet på röda mattan – det var ju där de visade världen sin kärlek för första gången! Nu har det dock gått ett tag sedan sist.

Det var i början av november som Björn och Christina senast syntes ihop, på Jonas Gardells premiär på Intiman i Stockholm.

Men det kan det bli ändring på nu!

I februari har nämligen Mamma mia! The party nypremiär på Tyrol i Stockholm, något Björn ser mycket framemot. Han delar en bild från ett besök under repetitionerna med följande bildtext:

"Förbereder för Mamma Mia! The party-premiären i Stockholm den 21:a februari"

Och visst undrar man nu – kommer Christina dyka upp vid sin kärleks sida på premiären? Det är i alla fall ingen högoddsare!

Foto: TT

Annons