Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter tystnaden: Lotta Engberg bekräftar misstankarna om relationen med Soldoktorn

21 aug, 2023, 15:30 

Nu blir det tydligt.

Annons

Lotta Engberg och Mikael Sandström blev kära framför hela svenska folkets ögon, och visst fortsätter de att visa upp kärleken offentligt.

Men på Lottas Instagram-sida, där 20 tusen människor följer henne, har det varit desto tystare om den stora kärleken. Men nu ändrar hon allt.

Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta EngbergBrand logo
Mikael ”Soldoktorn” Sandström vägrar svara på frågan om Lotta Engberg

Lotta Engbergs underbara bild från semestern

Ja, under sommaren har Lotta publicerat flera inlägg, men bara en bild på sin bättre hälft Mikael. Då befann de sig på en blåsig strand, i slutet av juli.

Annons

Men mycket mer semester än så har Lotta inte fått, förrän nu. Den 7 augusti sändes säsongens sista avsnitt av Lotta på Liseberg, och det är när de flesta går tillbaka till jobbet som Lotta förhoppningsvis får en lucka i kalendern.

Och visst ser hon ut att njuta. En vecka efter det sista avsnittet publicerade hon en bild på Instagram, där hon såg härligt semester-avslappnad ut, framför en gigantisk skörd av kantareller.

"Semesterglädje😀😀😀" Skrev hon då.

Annons

Lotta Engbergs nya bild på Mikael Sandström väcker reaktioner

Och nu kommer ännu en inblick i hennes lediga dagar, och där dyker även sambon Mikael Sandström upp. Allting är i sin ordning, och hon bekräftar det alla vet: att kärleken spirar!

Paret befinner sig i vad som kan vara deras gemensamma hus, belägen precis vid kusten. En vacker solnedgång syns vid havet utanför fönstret, och Lotta och Mikael myser för fullt med tända ljus.

"Älskar allt här❣️❣️" Skriver Lotta under videon, som även Mikael delar på sin sida.

Visst är det många som avundas parets underbara tillvaro i kommentarsfältet, och som är glada över att få sig en inblick i deras liv.

"Lägg AV så mysigt!! 😍❤️❤️🕯️ Kram på er!" Skriver till exempel sångerskan Sonja Aldén.

Foto: TT/Instagram

Annons