Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter uppbrottet från Philippe – nu syns Bianca ihop med kändismannen

23 mar, 2023, 17:00 

Bianca Ingrosso bekräftar själv mötet med världsstjärnan.

Annons

Bianca Ingrosso, 28, och ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 28, bröt med varandra förra året. De hade då haft ett av och på-förhållande i cirka tio års tid och gjort slut nio gånger.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Den framgångsrika entreprenören, influencern och programledaren har tidigare avslöjat att hon trivs med singellivet. I intervjuer har hon flera gånger berättat om sitt nya liv.

– Det är typ det bästa som någonsin hänt mig. Att vakna upp själv, gå och lägga mig själv, komma hem och vara själv – bestämma min egen energi! har hon tidigare sagt i norska VG:s tv-program Harm & Hegseth.

Philippe Cohen och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och Philippe Cohen bröt upp förra året.

Bianca Ingrossos möte med världsstjärnan

Det är inte ovanligt att Bianca Ingrosso har många strängar på sin lyra och hon befinner sig ofta i hektiska arbetsperioder. Nu är det kanske mer än nånsin, då hon dessutom är aktuell med talkshowen Bianca.

Annons

I fjol gästade skådespelaren Dwayne Johnson, även känd som The Rock, programmet. Att få till intervjuer med stora Hollywoodstjärnor tillhör inte vanligheterna, men Bianca verkar nu ha fått mersmak.

Jennifer Aniston och Adam Sandler i Bianca

Programmet är just nu inne på sin andra säsong och nästa vecka gästas man av inga mindre än skådespelarna Adam Sandler och Jennifer Aniston, som medverkar via länk.

”Nej men lite kvalitetstid med Jennifer Aniston och Adam Sandler baaaaaaaaah”, skrev Bianca Ingrosso på sin Instastory.

Adam Sandler gästar Bianca på söndag
Adam Sandler gästar Bianca på söndag.

I ett sms till Expressen bekräftar hon mötet och beskriver sin stora lycka att kunna locka två så stora stjärnor till programmet.

”Det var overkligt! Att jag har fått äran att prata med dem, skratta tillsammans och njuta av gött snack var så så stort för lilla mig! Och dem var underbara.”

Jennifer Aniston gästar Bianca på söndag
Jennifer Aniston gästar Bianca på söndag.

Foto: TT

Annons