Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter uppbrottet! Molly kommenterar relationen med Danny

26 apr, 2019, 14:53 
AvEmma Sanderberg
danny saucedo molly sandén
En tid efter uppbrottet berättar nu Molly Sandén om relationen till expojkvännen Danny Saucedo.
Annons

Det var i början av mars i år som Danny Saucedo och Molly Sandén gick ut med att de hade gått skilda vägar. Paret hade då varit tillsammans sedan 2012 och var dessutom förlovade. Men för några månader sedan slutade de alltså synas på varandras sociala medier och till slut blev det officiellt. Efter uppbrottet var det Danny Saucedo som uttalade sig först.

– Jag kan säga så här. Vi är bästa vänner och vi älskar varandra. Allt det som hände inspirerar oss väldigt mycket och jag vet att hon är i studion nu. Det är jag med. Men vad det är som har hänt vill jag inte gå in på. Men Molly är en fantastisk person, sa Danny till Aftonbladet.

Personliga texter

Molly Sandén har nu också uttalat sig om uppbrottet och hennes nysläppta låtar refererar till Dannys och hennes relation. Tidigare har hon släppt “Den som e den” och nu i fredags kom den andra låten från det kommande albumet med namnet: “Va det då?”. Molly beskriver själv att det är hennes mest personliga låt någonsin.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Ja det är nog den mest personliga jag någonsin släppt. Det är lite läskigt, säger Molly Sandén till Rix Morronzoo.

I låten sjunger Molly Sandén bland annat: ”Var det på premiären och du sjöng låtar om ditt liv men aldrig nämnde oss två, eller helgen på landet du sa knappt ett ord till mig men log åt din telefon” och ”Där mellan Medis och Slussen när jag satte mig på marken och du fortsatte gå.”

Danny Saucedo och Molly Sandén.

Molly Sandén berättar att hon har bearbetat sorgen efter uppbrottet från Danny Saucedo genom arbetet med den nya musiken. Nu när det har gått en tid sedan uppbrottet känner hon sig redo att prata om sina känslor och berättar även att hon och Danny i dag är jättebra vänner.

– Typ alla låtar jag skrivit berättar om nåt som hänt eller nåt jag känt. Men ’Va det då?’ är ett enda stort frågetecken där jag frågar mig själv NÄR det hände egentligen? Det där lilla ögonblicket som förändrade allt, säger Molly Sandén i ett pressmeddelande.

Annons

Vänner till prinsparet

Danny och Molly har många gemensamma vänner, däribland prins Carl Philip och prinsessan Sofia. När prinsparet skulle gifta sig ville Sofia överraska sin blivande make med en kärlekslåt – och valde vännerna och paret Molly och Danny att skriva och framföra den. Lyssna på den vackra kärlekslåten om och om igen här nedanför.

Läs mer

Annons