Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter vredesutbrotten i tv – så lever Farmen-Qristina idag

09 nov, 2023, 10:00 

Qristina Ribohn gjorde succé i Farmen – så här lever hon i dag.

Annons

Qristina Ribohn blev rikskändis över en natt. När hon sökte till Farmen kunde hon aldrig ana vilket genomslag hon skulle få, hur hon flera år senare skulle komma att bli en ikon och en av programmets mest lysande stjärnor.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Trots att det gått över 20 år sedan hon gjorde entré i rutan, minns många svenskar än i dag den burdusa deltagarens vredesutbrott. Temparementet var aldrig något hon riktigt kunde hålla i schack och det i kombination med allt falskspel gjorde henne skogstokig.

– Det handlar ju inte så mycket om att sköta en farm som att kunna det här sociala spelet. Och det kan inte jag. Jag har aldrig kunnat det, jag har aldrig varit intresserad av det överhuvudtaget. Så vi kan väl säga att det sprack direkt, sa Qristina Ribohn till Aftonbladet 2021.

Qristina Ribohn
Qristina Ribohn medverkade i Farmen 2001 och var en färgstark person.

Så lever Farmen-Qristina idag

Succén gjorde att hon syntes i en rad andra program, som Fångarna på Fortet, Club Goa och Realitystjärnorna på godset, men i dag är hon inte lika mån om att vara en del av tv-cirkusen och tackar konsekvent nej när diverse kanaler hör av sig.

Annons

I stället njuter hon av livet som pensionär, men det händer att hon med jämna mellanrum tar jobb av kriminalvården och kommunen, sa hon till Hänt tidigare i år.

– Andra året som pensionär. Men jag har lite uppdrag ändå, men annars så känns det faktiskt väldigt behagligt. Det har varit ett tufft arbetsliv, jag har ju varit på sjön mycket så jag tycker det är skönt.

Farmen-Qristina
Qristina Ribohn lever idag ett mer tillbakadraget liv med hunden Loppan.

Avslöjandet om hemliga kärleken

Förra året flyttade hon i ett radhus, efter att ha bott i en lägenhet i Karlshamn i 12 år. Där bor hon tillsammans med hunden Loppan, en vapendragare som hon gärna tillbringar tid med ute i skogen.

Hon har också en partner sedan 32 år tillbaka, något som förvånat många då det under många år beskrevs som att Qristina levde singelliv. Däremot har de aldrig bott ihop.

– Jag har ju haft samma partner i 32 år och det är den största hemligheten, för det har jag ju aldrig berättat vem det är. Vi bor ju inte ihop och lever inte ens i samma stad. Men det är mitt privatliv och jag tycker att man måste ha det. Men det rullar också på. Han har precis åkt hem, han har varit här över jul och nyår.

Foto: TT

Annons