Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Efva Attling hyllar Eva Dahlgren med 23 år gammal bild!

25 jan, 2019, 21:00 
Margareta
Kärleken är evig. Men inte alltid lätt. Bröllopet mellan Efva Attling och Eva Dahlgren var verkligen en stor dag även för fler än de själva. Idag är det 23 år sedan de sa "ja!" till varandra.
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Känslan av äkta kärlek har Eva Dahlgren beskrivit med orden: ”när ingenting är svårt och allt är roligt”. Så kände hon för Efva Attling när deras relation startade. Och det var med den känslan i magen som hon och Efva Attling vågade ta steget för mer än tjugo år sedan. Att offentligt stå upp för sin relation och snart därefter ingå partnerskap.

Idag är det 23 år sedan den dagen då de utbytte ringar. Designern Efva Attling passar på att hylla sin fru och deras gemensamma minne med en bild på Instagram.

“23 år sedan idag” skriver Efva och delar en gammal bild på henne och Eva i samband med ceremonin. På bilden syns även Tomas Ledin och Marie Fredriksson. Efter en timme hade inlägget 86 kommentarer och 1385 gilla-markeringar.

Annons

Eva Dahlgren har delat samma bild och fått 3108 gilla-markeringar och 166 kommentarer.

De flesta skriver “Grattis” följt av en hord av hjärtan, men många tackar också för att duon öppnade upp dörrarna för dem, och banade väg för andra homosexuella par. Händelsen blev på den tiden en milstolpe för andra homosexuella par.

Tuff tid följde

Men även om lyckan spirar nu var det en tuff tid som följde paret efter ceremonin. De stod båda på toppen av sina karriärer, och följdes av fotografer var de än gick. Något som tärde oerhört, fick vi veta när Eva Dahlgren medverkade i Så mycket bättre för några år sedan.

Men Eva och Efva höll ihop, och kärleken tycks bara ha blivit starkare.

År 2006 ingick paret äktenskap och förnyade sina löften, efter att äktenskapslagen gjordes könsneutral. De gifte sig då borgerligt på Hotell Rival i Stockholm med hela kändiseliten närvarande.

Läs mer

Annons