Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efva Attling utsatt för bedragare: ”Tog alla mina...”

09 jul, 2022, 19:50 
Efva Attling och Eva Dahlgren

Efva Attling berättar nu sanningen om fruktansvärda händelsen.

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Formgivaren och smyckesdesignern Efva Attling, 70, gick från popstjärna till smyckesdrottning. Under åren har hon skapat minnesvärda kollektioner och driver i dag ett framgångsrikt företag.

I mitten av 80-talet gifte hon sig med den berömda musikern Niklas Strömstedt, 63. De fick barnen Adam och Simon ihop. Förhållandet tog slut när Efva Attling blev förälskad i artisten Eva Dahlgren, 62.

– Hon fyller verkligen hela min kropp med kärlek från kropp till tå. Alltså vi är så jävla bra. Vi är så bra för varandra, vi är så olika men vi dansar om man säger så, beskrev hon relationen i podcasten Nemo möter en vän.

Annons

Utsatt för bedragare

I dag har Efva Attling och Eva Dahlgren varit gifta i 26 år och kärleken verkar starkare än någonsin.

Samtidigt har Efva drabbats av ett tungt bakslag. För ett halvår sedan blev hennes officiella instagramkonto hackat. Nu berättar hon själv om den fruktansvärda händelsen.

– Hej, för ett halvår sedan var det några som hackade mitt Efva Attling official-konto. De ville naturligtvis ha pengar och sånt, men jag går inte med på det där. De tog alla mina följare också, säger hon i ett klipp på Instagram.

Efva Attling och Eva Dahlgren
Efva Attling och Eva Dahlgren har varit gifta i 26 år.
Annons

Följarnas kraftiga reaktion

I kommentarsfältet är det många som är förskräckta över Efva Attlings upplevelse.

”Jäkla svinpälsar!!” skriver en person.

Jag blev också hackad o mitt konto kan jag glömma. Men jag är inte officiell, så skit samma. Men att du går miste om ditt officiella konto är ju alldeles galet!!” skriver en annan.

Tur att bedragarna inte lyckades lura Efva Attling på några pengar! Nu får vi hoppas att hon snart får tillbaka sitt officiella konto.

Foto: TT/Instagram

Annons