Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efva Attlings beslut i relationen med Eva Dahlgren – efter 26 år som gifta

08 jul, 2022, 09:00 
Eva Dahlgren och Efva Attling

Eva Dahlgren och Efva Attling är på kärlekssemester i Italien.
Nu visar paret upp den lyckliga relationen!

Annons
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapetBrand logo
Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

På 80-talet och mitten av 90-talet var formgivaren Efva Attling, 70, och artisten Niklas Strömstedt, 63, ett av Sveriges hetaste par.

Men kärleken var inte evig. 1995 tog äktenskapet slut efter att Attling blivit förälskad i artisten Eva Dahlgren, 62. Niklas Strömstedt har tidigare beskrivit det som en chock:

– I några ögonblick fick jag känslan att jag lämnade min kropp och svävade under taket och såg oss båda uppifrån och utifrån, sa han i Sommar i P1.

Förnyade sina löften

I dag har det gått 26 år sedan Eva Dahlgren och Efva Attling utbytte ringar för första gången. Efter ceremonin började paret förföljas av fotografer, vilket tärde på relationen.

Lyckligtvis lyckades de bevara relationen intakt och kärleken växte sig starkare. 2006 gjorde paret om ceremonin enligt den nya könsneutrala äktenskapslagen och förnyade sina löften och ingick äktenskap.

Kärleksresan i Italien

Nu befinner sig Eva Dahlgren och Efva Attling i Italien på kärlekssemester. På bilder kan man se hur de njuter av italiensk pasta och avnjuter en kall dusch för att svalka sig.

Det ser verkligen ut som att paret trivs i varandras sällskap! Med ett magiskt landskap som fond har de tagit på sig keps och solglasögon och delat med sig av en kärleksbild där de står och håller om varandra.

”Underbar utsikt, underbara du”, skriver Efva Attling.

Foto: TT/Instagram

Annons