Elaka orden om Ica-Stina – kända komikers pik till Suzanne Reuter

Suzanne Reuter har varit en av de största snackisarna de senaste veckorna, men Johan Rheborg passar på att pika skådespelarens val.
Slå på ljud

Suzanne Reuter figurerade länge i diskussionerna om vem som skulle bli näste Ica-Stig.

Men det visade sig vara helt fel. Suzanne blev aldrig någon Ica-Stig. Hon kan numera titulera sig som Ica-Stina.

"ICA-Stina är Stigs världsvana och självsäkra storasyster som, efter många års rundresande i världen, återvänder till butiken. Stina, som äger 51 procent av ICA-butiken, har mycket att säga till om som delägare och storasyster, något som kommer att märkas i kommande filmer från ICA", skriver Ica i ett pressutskick.

– Det är väldigt roligt att vara med om att introducera en ny karaktär i ICA-såpan, särskilt som det finns fler kvinnliga handlare idag. Så det här ser jag fram emot, säger Suzanne Reuter i ett uttalande.

Johan Rheborgs vassa pik åt Suzann Reuter

Hon var inte den enda som tippades ta över efter Loa Falkman i de populära reklamfilmerna. Även Björn Kjellman var en riktig lågoddsare, och mycket riktigt blev det han som tog över som Ica-Stig.

Bland övriga namn som diskuterades nämndes även Johan Rheborg flitigt, men han dementerade tidigt uppgifterna, och passade på att kasta en liten känga åt Björn och Suzanne som redan skrivit på för sina respektive roller.

johan rheborg ica-stig

Johan Rheborg anser inte att en roll i Ica-reklamen hade varit ett steg framåt i karriären.

Karin Törnblom/TT

"Nej, det är givetvis inte jag. Är inte redo att lägga av ännu. Dessutom vore jag alldeles för dyr", skrev Johan Rheborg på Twitter följt av hashtagen ”icastig”, och antyder därmed att rollen som Ica-Stig är något man tar när man ser att ens karriär som skådespelare nått vägs ände. Det tror vi verkligen inte är fallet för Suzanne och Björn!