Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin har flyttat – ambulans hämtade kvinna i Woods hem...

08 dec, 2009, 16:15 
Agneta Nisbeth
Annons
elin-woods

Elin Nordegren har fått nog av den senaste veckans turbulens och skandalerna kring sin make Tiger Woods. Nu har hon flyttat ut från familjens hus. Samtidigt kommer det nu uppgifter om att en ännu inte identifierad kvinna har hämtats med ambulans från huset och körts till sjukhus.

Elin Nordegren har fått nog av alla skandalerna som tornat upp sig kring Tiger Woods de senaste dagarna och flyttat ut från familjens 18-miljonersvilla. Det rapporterar Radaronline, och hennes mamma, landshövding Barbro Holmberg, har nu åkt till USA för att stötta sin dotter. Slag i slag kommer dessutom nu rapporter om att en ännu ej identifierad kvinna körts med ambulans till sjukhus från Woods hus.

Andra larmsamtalet på två veckor

En källa säger att Tiger Woods hade hoppats kunna hålla Elins flytt hemlig, eftersom han hoppas att hon snart ska vilja flytta hem igen. Idag kom ett larmsamtal på morgonen amerikansk tid och strax därefter anlände en ambulans till ett sjukhus i närheten av familjen Woods bostad. Amerikanska myndigheter har bekräftat att en kvinna hämtats till sjukhus från Tiger Woods adress. Morgonens larmsamtal är det andra från Tiger Woods hus sedan olyckan den 27 november. Tidningen Orlando Sentinel fick uppgifterna av en talesman från räddningstjänsten om larmsamtalet.

Skandalerna verkar inte ha något slut. Under gårdagen avslöjades det att Tiger Woods kan ha varit påverkad av både alkohol och lugnande mediciner när han kraschade med bilen. Och New York Post rapporterade i går att ännu fler av Tiger Woods påstådda älskarinnor förväntas tala ut.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: IBL

Annons