Elin Härkönen berättar sanningen om Paolo Roberto

Elin Härkönen och Paolo Roberto.

Elin Härkönen och Paolo Roberto är inte tillsammans längre. Det avslöjar nu Elin.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 42?
Slå på ljud

Elin Härkönen och hennes förhållande med Paolo Roberto har blivit hett stoff för den svenska kändispressen.

Elins ex-pojkvän är numera en utskälld och enormt ifrågasatt man. Allt sedan den där natten då han greps av polisen under en razzia och därefter själv gick ut i TV4 och erkände att han köpt sex.

Elin Härkönen är inte längre flickvän till Paolo Roberto

Elin Härkönen och Paolo Roberto.

Det skiljer 26 år mellan Elin Härkönen och Paolo Roberto.

Nu har Elin Härkönen berättat sanningen om relationen i en intervju med Aftonbladet. Där avslöjar hon att hon och Paolo inte längre är tillsammans.

– Nej, sedan vet man aldrig vad som händer. Jag tror att det är alldeles för tätt inpå för att kunna säga någonting, säger Elin till Aftonbladet.

Samtidigt trycker Elin på att hon och Paolo ändå har en relation, trots sveket.

– Grejen är att vi är vänner. Det är svårt att bara radera någon ur sitt liv. Det kanske är svårt att förstå om man inte har varit i den här situationen själv. Men jag säger som jag brukar säga till mina vänner, om det hade varit din bror eller pappa, hade du bara raderat den personen ur ditt liv? Visst, det är svårt när man har blivit sviken, men vi är vänner, jag vill ändå vara vän. Jag tror att jag mår bättre av det än att gå runt och vara arg och hata någon. Livet är för kort för att tänka så, säger Elin.

– Jag mår faktiskt ganska bra. Det är så mycket i livet som är bra, det gäller bara att fokusera på det. Sedan har jag fått så himla fint stöd från alla, jag är väldigt mycket så att jag fokuserar på det som är bra.

"Ingenting i livet är enkelt"

LÄS OCKSÅ: Kungens beslut om prins Daniel – det vägrar han göra