Elin Härkönen: Därför har jag kvar Paolo Roberto

Paolo Roberto och Elin Härkönen

Elin Härkönen har fattat ett beslut om Paolo Roberto.
Paolo Roberto gripen för sexköp – detta har hänt!
Slå på ljud

Elin Härkönen och hennes förhållande med Paolo Roberto har blivit hett stoff för den svenska kändispressen.

Elins ex-pojkvän är numera en utskälld och enormt ifrågasatt man. Allt sedan den där natten då han greps av polisen under en razzia och därefter själv gick ut i TV4 och erkände att han köpt sex.

Elin Härkönen berättar sanningen om sin relation till Paolo Roberto

Paolo Roberto och Elin Härkönen.

Elin Härkönen har kvar Paolo Roberto i sitt liv.

Men Elin har inga planer på att helt kapa banden till Paolo. Så här skrev hon själv på Instagram, när en av hennes följare ställde fråga om huruvida hon umgås med Paolo efter det som hänt.

"Han gjorde fel. Ja. Men han är fortfarande min bästa vän. Hade du raderat din bästa vän ur ditt liv om samma sak hade skett?", skriver Elin.

"Svårt när man blivit sviken"

Elin Härkönen har tidigare berättat sanningen om relationen i en intervju med Aftonbladet. Där slog hon fast hon att hon och Paolo inte längre är tillsammans.

– Nej, sedan vet man aldrig vad som händer. Jag tror att det är alldeles för tätt inpå för att kunna säga någonting, sa Elin till Aftonbladet.

Redan då insåg Elin att hennes beslut att fortsätta träffa Paolo som vän skulle bli ifrågasatt.

– Grejen är att vi är vänner. Det är svårt att bara radera någon ur sitt liv. Det kanske är svårt att förstå om man inte har varit i den här situationen själv. Men jag säger som jag brukar säga till mina vänner, om det hade varit din bror eller pappa, hade du bara raderat den personen ur ditt liv? Visst, det är svårt när man har blivit sviken, men vi är vänner, jag vill ändå vara vän. Jag tror att jag mår bättre av det än att gå runt och vara arg och hata någon. Livet är för kort för att tänka så, sa Elin.

LÄS MER: Silvias dramatiska familjehistoria – återföreningen med Walther

LÄS MER: Kungens hemliga grabbgäng – Silvia tvingades säga ifrån