Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Härkönens ärliga ord om smärtan – efter skandalen med Paolo Roberto

04 jul, 2021, 17:00 
AvIndra Nordemar

Elin Härkönen bröts ner totalt när hennes ex-pojkvän Paolo Roberto greps för sexköp. Men hon hittade en väg tillbaka och nu försöker hon hjälpa andra att göra detsamma.

Annons
Paolo Roberto gripen för sexköp – detta har hänt!Brand logo
Paolo Roberto gripen för sexköp – detta har hänt!

Det var förra året som Paolo Roberto, 52, greps för sexköp – samtidigt som han hade ett förhållande med Elin Härkönen, 27.

När hon fick höra om nyheten gjorde hon slut, men under en period hade de trots allt en fortsatt vänskap. Men bägaren rann över när Paolo gästade podcasten ”Sista måltiden” och uttryckte sig om feminism.

”Feminismen är det skadligaste som hänt jämställdheten”, sa han då.

Elin Härkönens väg tillbaka efter Paolo Robertos svek

Efter att Elin brutit helt med sin före detta Pojkvän Paolo, väntande en lång och tuff resa för att hitta tillbaka till glädjen.

Men hon valde att inte ge upp. Genom att ändra perspektiv och kämpa för sin lycka var Elin snart tillbaka på banan igen.

"När man varit totalt nedbruten, tappat tron på sig själv och sitt egna värde, men valt att inte fastna där utan istället stärkas från det .. när man lyckats samla ihop bitarna som splittrades itu, bygga upp sig själv och den man är... ja då är det inte mycket som kan stoppa dig. Det är en superkraft.", har hon skrivit i ett tidigare inlägg på Instagram.

Annons

Elins ord om hur hon hanterade smärtan efter Paolo

I dag verkar Elin vara mer tillfreds än någonsin. Hennes Instagram-flöde är numera fyllt av inspirerande citat där hon försöker motivera sina följare att finna sin egen lycka i tuffa tider.

"Många som frågar mig hur man lär sig hantera smärta? Som med allt i livet så blir vi bra på det vi övar på. Så även när det kommer till smärta så blir vi bättre och bättre på att hantera det. Desto fler gånger du behöver gå igenom något jobbigt så blir du starkare och starkare. Så du som är i det nu, tänk att det stärker dig. Nästa gång blir det lättare.", skrev hon nyligen i ett inlägg.

Och kommentarsfältet fylls av flera som håller med henne.

"Exakt så är det", skriver en person.

"Vackert ..", skriver en annan.

Foto: TT / Instagram

Annons