Elin Härkönens beslut med pojkvännen – tre år efter Paolo Roberto: "Hände en sak"

23 jan, 2023, 06:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar
Efter två år ihop har Elin Härkönen och Anthony Yigit bestämt sig.
Annons

Det har gått snart tre år sedan Elin Härkönens värld vändes upp och ner. Dåvarande pojkvännen tillika entreprenören och krögaren Paolo Roberto greps våren 2020 för sexköp under en razzia.

Hör Elin berätta om nära döden-upplevelsen
Hör Elin berätta om nära döden-upplevelsen

Paolo blev sedan ett prakt exemplar på så kallad "cancekultur". Han tvingades gå från TV4, hans varumärke nådde botten och så klart blev han lämnad av Elin.

"Jag har inte kunnat ta in det eller inse att det faktiskt har hänt. Min enda förklaring är att jag hamnade i någon slags överlevnadsbubbla. För att ens orka ta mig upp på morgonen", skrev hon en tid senare på Instagram.

Men det tog inte alltför lång tid för Elin att finna lyckan igen. Samma år deltog hon i TV4:s program Elitstyrkans hemligheter, där hon träffade boxaren Anthony Yigit.

Annons

Elin Härkönens lycka med Anthony Yigit – efter Paolo-skandalen

Det började med en nära vänskap, men gnistan gick till slut inte att förneka, och Elin och Anthony för pladask för varandra.

– Vi har en magisk kemi och alla runtomkring oss såg att det var mer än vänskap innan vi själva förstod det. Men till slut gick det inte att blunda för", har Elin berättat för Expressen.

Nu är Elin lyckligare än någonsin. Framför allt efter Anthonys stora överraskning häromdagen.

”Det hände en sak igår…”, skriver Elin på Instagram.

Anthony har nämligen gått ner på knä och friat – och det blev givetvis ett ja!

På bilden där hon avslöjar den stora nyheten glimmrar en diamantring på Elins vänstra ringfinger – och paret strålar av kärlek och lycka!

Foto: TT

Annons