Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Härkönens glädjebesked – ger svar om kärlekslivet efter uppbrottet från Paolo Roberto

22 jul, 2021, 10:18 
Ellen Myrgård Lindén
Elin Härkönen berättar om sitt kärleksliv efter skandalen med Paolo Roberto

Det senaste året har varit en enda lång berg-och dalbana för träningsprofilen Elin Härkönen. I en ny intervju med Aftonbladet berättar hon hur hon mår just nu – och att kärlekslivet är på topp, igen.

Annons
Paolo Roberto gripen för sexköp – detta har hänt!Brand logo
Paolo Roberto gripen för sexköp – detta har hänt!

Förra året greps krögaren Paolo Roberto, 52, för sexköp – samtidigt som han hade ett förhållande med träningsprofilen Elin Härkönen, 27. Paolos, och även Elins, namn syntes i alla tidningar och många har följt och stöttat Elin i hennes väg tillbaka till ett lyckligt liv. Hon försökte till en början av vara vän med expojkvännen men i dag har hon brutit banden helt.

"När man varit totalt nedbruten, tappat tron på sig själv och sitt egna värde, men valt att inte fastna där utan istället stärkas från det .. när man lyckats samla ihop bitarna som splittrades itu, bygga upp sig själv och den man är... ja då är det inte mycket som kan stoppa dig. Det är en superkraft.", har Elin skrivit i ett tidigare inlägg på Instagram.

Elin Härkönens besked om kärlekslivet – efter skandalen med Paolo

I en ny intervju med Aftonbladet berättar Elin att hon har tagit det här året till att verkligen jobba på sig själv. Hon umgås med vänner, arbetar med sina olika träningsföretag (både i form av grupppass, som personlig tränare, och på sociala medier). Dessutom njuter hon av sommaren i Stockholm i sin lägenhet vid St. Eriksplan som hon trivs väldigt bra i.

Annons

– Jag ser väldigt ljust på framtiden. Jag älskar som sagt att jobba och jag är väldigt förväntansfull och nyfiken på vad som komma skall. Jag har lagt allt gammalt bakom mig och nu vill jag titta framåt, säger hon i intervjun.

Även kärlekslivet verkar vara på topp. I intervjun blir Elin ombedd att sätta betyg på just kärlekslivet och till en början svarar hon lite trevande, med sedan kommer ett riktigt glädjebesked.

– Måste man svara på alla frågor? Men okej, jag sätter fem plus på det faktiskt.

Foto: TT

Annons