Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Härkönens nya besked – efter ryktena om Paolo Roberto

07 dec, 2020, 05:00 
Ellen Myrgård Lindén
elin härkönen flickvän till Paolo Roberto
Det har varit ett par svåra månader för träningsprofilen Elin Härkönen. Nu berätta hon sanningen om relationen med Paolo Roberto.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 49?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 49?

Vårens stora medieskandal var när krögaren och programledaren Paolo Roberto, 51, åkte fast för sexköp under ett polisingripande i Stockholm, som senare fick namnet "Operation torsk". Träningsprofilen Elin Härkönen, 26, var tillsammans med Paolo när han greps – men valde att avsluta relationen när skandalen briserade.

I en intervju med Aftonbladet i oktober gick Elin ut och berättade sin sida av historien. Och att banden inte var brutna helt. Men att de skulle vara ett par igen, bara för att de figurerat på samma bilder i sociala medier, stämmer inte – var hon tydlig med.

Elin Härkönen om relationen med Paolo Roberto efter sexköpet

– Grejen är att vi är vänner. Det är svårt att bara radera någon ur sitt liv. Det kanske är svårt att förstå om man inte har varit i den här situationen själv, sa Elin då.

När Paolo Robert ertappades med sitt sexköp intervjuade han av Jenny Strömstedt i TV4. En intervju som ifrågasattes.

Annons

– Jag har en sån grej i livet, att när det går bra för mig – jag har aldrig mått så bra, aldrig varit så lycklig, livet blommar – då hittar jag alltid något sätt att förstöra det. Det har varit olika typer; det har varit våld, väldigt mycket våld, och den här gången lyckades jag hitta det som jag tycker egentligen är det smutsigaste som finns. För att på något sätt döva det här hålet som finns hos i mig, sa Paolo till Jenny.

Elin har däremot varit betydligt mer sparsam med intervjuer. Däremot har hon gjort sin röst hörd via sin välbesökta träningsblogg.

”Det finns så mycket jag skulle vilja skriva. Men får knappt fram ett ord. Jag orkar inte med mer spekulationer, skvaller och falska rykten. Vi är inte tillsammans, punkt”, har hon skrivit i ett inlägg.

Foto: TT

Annons