Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Nordegren återförenad med ex-maken Tiger Woods – efter 15 år

10 apr, 2024, 10:00 
Elin Nordegren och Tiger Woods återförenas efter 15 år – här fångas de på bild ihop!
Annons
Penny och Mia Parnevik i tårar – berättar om svåra traumatBrand logo
Penny och Mia Parnevik i tårar – berättar om svåra traumat

Svenska Elin Nordegren och golfproffset Tiger Woods träffades då Nordegren jobbade som barnflicka hemma hos Jesper Parnevik. De gifte sig 2004. Fem år senare kom så Tigers otrohetsskandal som tapetserade löpsedel efter löpsedel.

Under deras äktenskap uppdagades det att han hade varit otrogen med minst 18 kvinnor. Året därpå skilde sig paret och Tiger Woods tvingades betala motsvarande 875 miljoner kronor till sin ex-hustru, enligt amerikanska medier.

Annons

Elin Nordegren och Tiger Woods har två barn tillsammans: Sam Alexis, 16, och Charlie, 15. Den yngste har gått i sin pappas fotspår och satsar stenhårt på golfen.

Elin Nordegren och Tiger Woods
Elin Nordegren och Tiger Woods gick skilda vägar 2010 efter en stökig skilsmässa.HANS DERYK

Bilden på Elin och Tiger

Sonens golf har nu också bidragit till att Elin och Tiger fångats på bild tillsammans. Även om de uppges ha en god relation så har de inte synts på en och samma bild sedan den uppslitande skilsmässan för femton år sedan.

Bilden togs i samband med att sonen Charlie Woods skola i Florida vann en golftitel. Då var både Elin och Tiger på plats för att se när han fick sin mästerskapsring, vilket så klart var ett väldigt speciellt, stort och stolt ögonblick för föräldrarna.

Annons
Elin Nordegren och Tiger Woods
Här fångas Elin Nordegren och Tiger Woods på bild ihop för första gången på 15 år.USA TODAY Network
Annons

”Fint att se”

Jesper Parnevik har alltid haft en bra relation till Elin. De umgås ofta med varandra i Florida och när han får höra talas om bilden på Elin och Tiger blir han glad.

– Men det är fint att se. Jag tycker att det är fantastiskt bra att de har lyckats lösa det på bästa möjliga sätt. Där måste man ge en eloge till Elin som verkligen har dragit ett stort lass, säger han till Expressen.

Tiger Woods har också satsat stenhårt för att kunna fortsätta utmana i golfens värld. Lagom till Masters har han tränat sig i högform för att kunna prestera när den legendariska tävlingen går av stapeln i Augusta i Georgia.

– Vi ses inte så ofta längre, jag och Tiger. Han gör väldigt mycket sin grej, om man säger så. Men vi har inga problem med varandra. Det ska bli väldigt kul att se honom, säger Jesper Parnevik.

Jesper Parnevik
Jesper Parnevik är en god vän till Elin Nordegren.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons