Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Nordegren får besked om Tiger Woods olycka

24 feb, 2021, 12:00 
Tiger Woods och Elin Nordegren
Elin Nordegren har fått ett nytt besked om Tiger Woods efter den hemska olyckan.
Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Tiger Woods bilolycka blev snabbt en världsnyhet. Den älskade idrottslegendaren voltade med sin bil tidigt på tisdagsmorgonen, lokal tid.

För Elin Nordegren, som har två barn med Tiger, var detta självfallet ett mardrömsbesked.

Även vännen Jesper Parnevik tog det hårt.

– Det är klart att man är orolig och chockad. Jag hoppas givetvis på det absolut bästa för Tigers skull, men jag tänker också på hans barn, sa Jesper Parnevik till Expressen.

– När man är så stor som Tiger glömmer många att han först och främst är pappa.

Tiger Woods i svår olycka

Tiger Woods och Elin Nordegren
Elin Nordegren har fått besked om hur Tiger Woods mår.

Polismannen Carlos Gonzalez var på först på plats vid olycksplatsen. Han berättade på en presskonferens att Tiger var vid medvetande när han dök upp.

– Herr Woods är lyckligt lottad som överlevde det här, eftersom det är en mycket olycksdrabbat vägsträcka. Vi har sett ett stort antal olyckor vid den här delen av vägen, säger Gonzalez.

Annons

Tigers PR-stab släppte på onsdagsmorgonen en officiell uppdatering om läget.

– Mr Woods drabbades av betydande ortopediska skador på högersidan av underkroppen, dessa behandlades med hjälp av en akut operation av ortopediska traumaspecialister på Harbour-UCLA Medical Center. Öppna frakturer på både den övre och nedre delen av vadbenet och skenbenet blev stabiliserade genom att sätta in en stav i skenbenet, säger sjukhuschefen Anish Mahajan.

Så är Elin Nordegrens relation med Tiger Woods

Elin Nordegren fick hela världens sympati när hon bröt med Tiger Woods. Hon upptäckte att golfstjärnan varit otrogen mot henne och blev så rosenrasande att hon gick till attack mot Tiger med en golfklubba i högsta hugg!

Elin har sedan dess gått vidare med sitt liv och har numera en vänskaplig relation med Tiger.

Hon har fått barn, hennes tredje, med den före detta NFL-spelaren Jordan Cameron. De bor tillsammans i en annan del av Florida i ett lyxhus i värt 130 miljoner kronor. Huset i fråga ligger på 2400 kvadratmeter, har elva sovrum, femton badrum, en vinkällare, hemmabiograf, två kök och ett gym.

Annons