Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Nordegren får ta barnen till Sverige - men "bara" 100 miljoner dollar

09 jul, 2010, 11:04 
Agneta Nisbeth
Annons

Elin Nordegren med barnen.
Elin Nordegren med barnen.

Det ser ut som skilsmässan från Tiger Woods är på väg att blir klar, Elin Nordegren får inte riktigt lika mycket pengar som det först ryktas om men hon får i alla fall ta med barnen hem till Sverige.

Tiger och Elin med barnen Sam Alexis och Charlie Axel.
Tiger och Elin med barnen Sam Alexis och Charlie Axel.

Kanske kommer skilsmässan mellan Tiger Woods och Elin Nordegren att bli klar inom kort. Tidigare rapporter gjorde gällande att Elin kunde kamma hem otroliga 750 miljoner dollar, nu ska hon enligt TMZ få “bara” runt 100 miljoner dollar. Helt okej pengar det också faktiskt, men det finns …

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Munkavle

Rapporter gör gällande att det beror på att Elins viktigaste fråga i förhandlingarna inte var pengarna i sig utan rätten att kunna resa iväg från USA med sina barn. Elin har ju köpt ett hus i Stockholms skärgård och vi gissar att hon planerar att spendera i alla fall somrarna där. Det hon däremot inte kommer få göra är att prata ut om vad som hände mellan henne och maken Tiger. En rejäl “munkavle” ingår i avtalet, sägs det.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press, Stella Pictures


Annons