Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Nordegren fick 735 miljoner vid skilsmässan

20 okt, 2010, 10:03 
Agneta Nisbeth
Annons

Elin Nordegren behöver inte arbeta en dag till i livet, om hon nu inte vill förstås. För nu framkommer det att Tiger Woods svenska exmaka fick 735 miljoner kronor vid skilsmässan.

Elin Nordegren fick onekligen en rejäl summa pengar vid skilsmässan från Tiger Woods. 735 miljoner svenska kronor, för att vara exakt. Det är i alla fall vad sajten Radaronline uppger, det vill säga 110 miljoner dollar. Trots att Elin nu är stenrik så har hon inte precis slösat pengarna på det allra senaste handväskorna och partykläderna precis. Hon har visserligen köpt ett nytt hem i Florida, men annars har den blonda svenskan legat ganska långt vad det gäller större inköp. Hon flyger till och med reguljärt även om hon har råd att åka med en privat jet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons