Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Nordegren har börjat plugga igen

19 maj, 2010, 13:20 
Agneta Nisbeth
Annons

Elin Nordegren.
Elin Nordegren.

Elin Nordegren sägs nu ha återupptagit sina studier, i alla fall uppger sajten Radaronlie att Elin nu skrivit in sig som student för en sommarkurs på Rollins College i Florida.

Elin Woods arbatade som barnflicka när Tiger Woods fick upp ögonen för den vackra blonda svenskan. Innan dess hade Elin pluggat på universitetet i Lund och det sägs att hon alltid drömt om att bli barnpsykolog. Och nu har hon alltså skrivit in sig i skolan igen för att börja plugga. Klassen hon tagit började redan i måndags uppger Radaronline som också har en film där man se Elin på väg till Rollin´s Hamilton Holt School i Winter Park.
Skilsmässan sägs också vara på gång och det viktigaste nu att komma överens om lär vara frågan om vem som ska ha vårdnaden om barnen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Annons