Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Nordegren och barnen firade Lucia i solen

06 dec, 2010, 14:37 
Agneta Nisbeth
Annons

Elin Nordegren och barnen Sam Alexis och Charlie Axel firade i helgen en tidig Lucia hemma i Florida, det berättar tidningen People.

Tiger Woods svenska exhustru Elin Nordegren hade tydligen inte möjlighet att komma hem till Sverige för att fira Lucia i år. Så hon gick istället till Metodistkyrkan i Boca Raton för att fira en tidig Lucia med 200 andra, både svenskar och amerikaner, det berättar tidningen Peoples nätupplaga.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Pepparkakor till barnen

– Elin och barnen dansade runt julgranen med alla andra och de såg ut att ha jättekul, berättar ett ögonvittne för tidningen.

People berättar också att man åt både svenska köttbullar och pepparkakor under festen och att flera av barnen, dock ej Elins, var utklädda, vi antar att de då menar luciakläder och tomtekostymer. Bilderna här intill kommer dock från en annan fest förra månaden.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons