Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Nordegren rev sin miljonvilla

11 jan, 2012, 08:13 
Agneta Nisbeth
Annons

Elin Nordegren köpte en gigantisk villa i Florida efter skilsmässan från Tiger Woods – nu är den riven och på platsen ska en ny lyxkåk byggas för 25 miljoner kronor.

Vinkällare, gym, biograf, veranda med havsutsikt – och två stycken fiskdammar. Elin Nordegrens nya hus förväntas bli lyxigare och tjusigare än det mesta. Men smakar det så kostar det! Priset? 25 miljoner kronor. Efter skilsmässan från golfproffsset Tiger Woods vill Elin Nordegren starta upp på nytt. Ut med det gamla och in med det nya. Och hon gör det till fullo. Minst sagt. Efter uppbrottet från sin make köpte den blonda svenskan ett lyxhus för 85 miljoner.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den gigantiska vita villan var belägen vid North Palm Beach I Florida. Men huset föll inte Elin i smaken fullt ut. Därför är det nu jämnat med marken och svenskan planerar ett nytt, modernare, bygge.

Problem med termiter

Den förra villan var på 1500 kvadrat och var byggd år 1920. Trots all sin prakt var byggnaden alltså ganska omodern.

– Det huset var inte byggt enligt dagens säkerhetsstandard för orkanområden i södra Florida, säger Dan Reedy på byggföretaget Onshore Construction and Development.

Byggnaden ska också ha haft en del problem med termiter.

– När vi tog ut fönstren var det skadedjur överallt, säger Bobbi Blodgett, som var med och rev villan

Av Johanna Lejon

Foto: All Over Press

Annons