Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Nordegren ser ut att ha hittat en ny kärlek

31 jul, 2012, 09:25 
Agneta Nisbeth
Annons

Tiger Woods svenska exhustru Elin Nordegren har tydligen hittat kärleken igen – nämligen det svenske hockeyproffset Douglas Murray.

Elin Nordegren, 32, – golfproffset Tiger Woods exfru – har hittat kärleken igen. Och det är ännu ett sportess som har fångat Elins hjärta, nämligen svenske hockeyproffset Douglas Murray, 32, som bor i USA där han spelar i NHL-laget San José Sharks. Douglas är precis som Elin hemma på besök för att njuta av den svenska sommaren.

Annons

Åt middag med Jesper

I början av juli sågs paret äta middag tillsammans på en restaurang i Stockholm. I sällskapet fanns också golfproffset Jesper Parnevik, som en gång förde ihop Elin – som då var barnflicka hos Parneviks – och golfkollegan Tiger. Det förhållandet slutade ju i och för sig i en otrohetsskandal utan dess like…

Kramades öppet

Några dagar efter restaurangbesöket med Douglas sågs paret ute tillsammans igen. Den här gången på nattklubben Rose, där de festade tillsammans i tre timmar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

De sågs också krama varandra öppet utan att besväras av nyfikna blickar. Douglas är hemlighetsfull, men bekräftar i Expressen att han var på nattklubben tillsammans med Elin.

Annons

– Ja, men jag har inga kommentarer på det.

Bröt upp

På frågan vad han gillar mest med Elin svarar han:

– Det är såklart en massa positivt annars skulle jag inte hänga med henne. Men när det gäller privatlivet har jag inget att säga.

I januari bröt Elin upp förhållandet med den amerikanske finansmannen Jamie Dingman efter att de varit tillsammans i ett år. Nu ser hon ut att vara redo för kärleken igen.

Av Helena Lindstam

Foto: Stella Pictures – bilderna är tagna vid tidigare tillfällen

Läs även:

Annons