Elin Nordegren ser ut att ha hittat en ny kärlek

Tiger Woods svenska exhustru Elin Nordegren har tydligen hittat kärleken igen – nämligen det svenske hockeyproffset Douglas Murray.

Elin Nordegren, 32, – golfproffset Tiger Woods exfru – har hittat kärleken igen. Och det är ännu ett sportess som har fångat Elins hjärta, nämligen svenske hockeyproffset Douglas Murray, 32, som bor i USA där han spelar i NHL-laget San José Sharks. Douglas är precis som Elin hemma på besök för att njuta av den svenska sommaren.

Åt middag med Jesper

I början av juli sågs paret äta middag tillsammans på en restaurang i Stockholm. I sällskapet fanns också golfproffset Jesper Parnevik, som en gång förde ihop Elin – som då var barnflicka hos Parneviks – och golfkollegan Tiger. Det förhållandet slutade ju i och för sig i en otrohetsskandal utan dess like…

Kramades öppet

Några dagar efter restaurangbesöket med Douglas sågs paret ute tillsammans igen. Den här gången på nattklubben Rose, där de festade tillsammans i tre timmar.

Hockeystjärnan Douglas Murray.

De sågs också krama varandra öppet utan att besväras av nyfikna blickar. Douglas är hemlighetsfull, men bekräftar i Expressen att han var på nattklubben tillsammans med Elin.

– Ja, men jag har inga kommentarer på det.

Bröt upp

På frågan vad han gillar mest med Elin svarar han:

– Det är såklart en massa positivt annars skulle jag inte hänga med henne. Men när det gäller privatlivet har jag inget att säga.

I januari bröt Elin upp förhållandet med den amerikanske finansmannen Jamie Dingman efter att de varit tillsammans i ett år. Nu ser hon ut att vara redo för kärleken igen.

Av Helena Lindstam

Foto: Stella Pictures – bilderna är tagna vid tidigare tillfällen

Läs även:

Elin Nordegren rev sin miljonvilla››

Elin kan tacka Madeleine för nya kärleken››

Elin Nordegrens nya hem – en strandvilla för 76 miljoner kronor››