Elin Nordegren ses nu roa sig på egen hand - utan Tiger

Elin Nordegren kör barnen över till Tiger Woods då och då.

Elin Nordegren kör barnen över till Tiger Woods då och då, annars lever hon singelliv.

Elin Nordegren sägs visserligen ha ställt in skilsmässan, men någon kär återförening med maken Tiger Woods ser inte ut att vara nära förestående. I alla fall om man får lita på de nya rapporterna från USA.

Elin Nordegren var och hälsade på maken Tiger Woods under hans sista dagar på rehab-anläggningen Gentle Path i Hattiesburg. Men sedan dess har de tydligen inte sett så mycket av varandra.

Elin Nordegren roar sig på egen hand.

Elin Nordegren roar sig på egen hand.

Det berättas att Tiger nu bor i ett helt annat hus i närheten av familjens gamla villa i Orlando, Florida, men att de bara ses då han träffar barnen.

Sajten Radaronline berättar att Tiger också fick sitta barnvakt när Elin gick ut på stan i helgen för att roa sig. Hon sågs ute på Dolphin Hotel i Orlando tillsammans med en grupp väninnor. Och Elin hade fortfarande inte på sig sin vigselring, vad det nu innebär. Tiger hade tydligen inte haft något emot att följa med, berättar sajten. Men Elin ska ha gjort klart för honom att han inte var välkommen in i gänget just denna kväll.

– Äktenskapet är inte i ett bra skick, säger vänner till paret på Radaronline.

Inte heller spenderade paret Alla Hjärtans dag tillsammans, de ska inte ens ha träffats på hela dagen. Många amerikaner undrar nu om det någonsin kan bli tal om en återförening mellan de bägge makarna.

Läs mer om Elins äktenskapstrubbel med Tiger Woods här.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over