Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Nordegren tar barnen med sig och flyr hemmet

16 dec, 2009, 10:55 
Agneta Nisbeth
Annons
Elin

Golfstjärnan Tiger Woods svenska hustru Elin Nordegren, 29 år, kämpar för att få en normal vardag igen. Framförallt för barnens skull. Nu flyr Elin hemmet i Orlando, Florida, för att fira jul i ett varmare land.

Så långt bort som möjligt… Till solen!

Ja, så kommer Elin Nordegren försöka hämta kraft för att gå vidare i livet, framförallt för barnens skull, dottern Sam, 2 år, och sonen Charlie, 10 månader. Hittills har Elin bott kvar i huset i Orlando på grund av att Charlie har varit sjuk i influensa, men nu packar Elin sina och barnens väskor för att fly från uppmärksamheten. Elin styr inte mor Sverige, istället väljer hon att åka till ett varmare land, berättar en källa nära golfstjärnan. Exakt var Elin och barnen kommer att landa sitt privatflyg är givetvis hemligt.

Annons

Tog barnen till julfest

Elin Nordegren har varit förvånansvärt tapper och har sett till att barnen så lite som möjligt påverkats av den turbulens som uppkommit då maken Tiger Woods otrohetsskandal bara växer och växer. I söndags var Elin Nordegren och barnen på julfest och i går åt hon och barnen lunch tillsammans med några vänner i centrala Orlando.

Men vigselringen har Elin tagit av sig.

Maken Tiger Woods har ingen sett till sedan han körde in i grannens träd och skandalen nystades upp. Envisa rykten säger att Tiger uppehåller sig på sin lyxyacht på Jupiter Island utanför Miami. Enligt New York Post ska Tiger Woods vara nära en kollaps. Allt kraschar runt omkring honom. Karriären, familjen – ja, hela hans fasad och upparbetade goodwill. Helyllekillenhar förvandlats till skurk.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Österlind

Foto: All Over Press

Annons