Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Nordegrens nya hem - en strandvilla för 76 miljoner kronor

21 mar, 2011, 12:33 
Agneta Nisbeth
Annons

Så här ser den ut, Elin Nordegrens nya lyxvilla i USA. En åttarumsvilla vid stranden i Florida som kostat drygt 76 miljoner kronor i  inköp.

Tiger Woods svenska exhustru Elin Nordegren kan i princip köpa vilket hus hon vill med de pengar hon fick i skilsmässan från golfstjärnan, det sägs ju att hon då fick 735 miljoner.

Annons

Nära Tiger Woods

Hon sägs ha tittat runt på ett antal olika fastigheter innan hon till slut slog till med denna strandvilla som bara ligger två mil från Tigers nya hem. Vi antar att det är med tanke på barnen de valt att bo så nära varandra. Knappast troligt att de skulle umgås på annat sätt efter allt som hänt.

Fönster mot havet

Huset hon köpt i Florida kostade en bit över 76 miljoner kronor och har två våningar, stora fönster mot havet och en privat strand. Elin har som bekant också köpt en villa i den svenska skärgården för 16 miljoner kronor, huset ska nu vara totalrenoverat för ytterligare ett antal miljoner.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons