Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Elin Nordegrens skräck efter nya uppgifterna om Tiger: "Chockad”

24 feb, 2021, 05:00 
Elin Nordegren och Tiger Woods
Tiger Woods är skadad efter en våldsam bilkrasch. Exfrun Elin Nordegren, som har barn med Tiger, får följa rapporteringen med oro.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 7?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 7?

Tiger Woods är skadad i en bilolycka. Det tidigare golfproffset ska ha voltat i en bil som demolerats kraftigt, uppger TMZ.

Enligt Woods agent Mark Steinberg ska stjärnan fått flera benfrakturer. Under tisdagen opererades 45-åringen på sjukhus.

Många är förskräckta över vad som hänt, inte minst kollegor och vänner. Mitt i all oro hittar vi exfrun Elin Nordegren som har barn med det tidigare golfproffset.

"Klart man är orolig och chockad"

Nyheten om Tiger Woods olycka har skakat om idrottsvärlden.

– Det är klart att man är orolig och chockad. Jag hoppas givetvis på det absolut bästa för Tigers skull, men jag tänker också på hans barn, säger Jesper Parnevik till Expressen.

– När man är så stor som Tiger glömmer många att han först och främst är pappa.

Även Annika Sörenstam har uttryckt sin oro.

– Jag tänker på honom, jag håller mina tummar och hoppas att det ska gå bra för honom, säger Sörenstam till tidningen.

Annons

För Elin Nordegren, som har barn med Tiger, är nyheten såklart omtumlande på ett helt annat sätt. Trots ex-parets historia är de nära varandra.

Så allvarliga är Tiger Woods skador efter bilolyckan

Tiger Woods och Elin Nordegren var gifta mellan 2006 och 2010. 2009 kom vittnesmål om att Tiger varit notoriskt otrogen mot sin svenska fru.

Mindre än ett år senare gick skilsmässan igenom. Trots det dramatiska uppbrottet ska Tiger och Elin idag ha en bra relation.

– Jag brukar undvika att tala om mina barns relationer men det där är ju tolv år sedan. De har båda gått vidare och Tiger är en väldigt bra pappa till sina barn och allt fungerar bra, sa Elins pappa Thomas Nordegren nyligen till Aftonbladet.

Under tisdagskvällen rapporterade flera amerikanska medier att Tigers skador inte är livshotande.

Foto: TT

Annons