Elin Nordegrens stora livsförändring – som hon har hållit hemlig i TVÅ år

Elin Nordegren har varit hårt bevakad i över ett decennium.Ändå har hon lyckats hålla en viktig del av sitt liv hemlig.

En hel värld led med Elin Nordegren. Den svenska modellen som hittade kärleken i golfstjärnan Tiger Woods – bara för att bli sviken och förrådd.

Elin fick dock något av en revansch vid skilsmässoförhandlingarna. Tiger hade inte insisterat på något äktenskapsförord, och enligt amerikanska medier tvingades han betala ut sammanlagt 875 miljoner kronor till sin ex-hustru.

Men trots att hon alltså redan sitter på en imponerande förmögenhet, så ligger Elin inte på latsidan. Tvärtom.

Här är nya livet för Elin Nordegren

Elin Nordegren har valt en helt ny bana i livet.

Elin Nordegren har valt en helt ny bana i livet.

The Sun har avslöjat att Elin har skaffat sig en officiell licens som rådgivare i frågor som rör mental hälsa. Elin har sedan tidigare en magisterexamen i psykologi, så det här är inget totalt oväntat karriärsdrag från hennes sida.

Elin har dessutom ett eget kontor i Florida – men det pikanta är att hon har lyckats hålla allt detta hemligt en ganska lång tid. Enligt The Sun blev hennes licens nämligen utfärdad redan hösten 2018. Ett år senare grundade hon sitt företag, Elin Nordegren Therapy.

– Utbildningen har varit den enda konstanten i mitt liv de senaste nio åren. Och den har erbjudit mig tröst. Utbildning är det enda som ingen kan ta ifrån dig, har Elin sagt i en tidigare intervju.

Har barn med nya kärleken Jordan Cameron

Men man får anta att företaget har fått stå åt sidan den sista tiden. I fjol fick nämligen Elin barn med sin pojkvän, den före detta NFL-spelaren Jordan Cameron, 31.

De bor tillsammans i ett lyxhus värt 130 miljoner kronor. Huset i fråga ligger på 2400 kvadratmeter, har elva sovrum, femton badrum, en vinkällare, hemmabiograf, två kök och ett gym.

 

LÄS OCKSÅ: Elin Nordegrens lyxliv – så spenderar hon sina miljoner